Vefa’da büyük sevinç var

SPOR 07.11.2018 - 13:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1971+ kez okundu.
 

Vefa’da büyük sevinç var

  TFF Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Adana Vefa 01 Spor’da 1970 Hisar Spor’dan alınan galibiyet sevinci yaşanıyor. 1970 Hisar Spor maçının analizini yapan Teknik Direktör Burhanettin Turgut, her maçta olduğu gibi bu karşılaşmaya da galibiyet için çıktıklarını söyledi. Genç oyunculardan kurulu takımın her geçen hafta biraz daha iyi oynamaya başladığını ifade eden Turgut, “Sahamızda aldığımız 5-1’lik galibiyet oyuncularımı çok iyi motive etti. Hepsi çok iyi çocuklar. Büyük bir özveri ile oynuyorlar. Hisar karşısında da baştan sona üstün oynayan oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi. GERGİN MAÇ OLDU Kendileri kadar misafir takım Hisarspor’un da galibiyet için sahaya çıktığını, bu yüzden oyuncular arasında gerginliğin had safhada olduğunu belirten Turgut, “Çekişmeli, bir o kadar da gergin bir maç oldu. Her iki takımdan da 5’er futbolcu sarı kart gördü. Buna rağmen, genç oyuncularım, maçın 90 dakika olduğunu unutmayarak, sonuna kadar mücadele etti ve karşılaşmayı 5-1 kazanarak ilk galibiyeti aldık. Çok mutluyuz. Desteklerini esirgemeyen Başkanımız sayın Cengiz Kaskat başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerine, taraftarlarımıza ve oyuncularıma teşekkür ediyorum” dedi. ZORLU DEPLASMAN Hisar galibiyetiyle puanını 4’e çıkararak, ligde 12. sırada yer alan Adana Vefaspor, 15 puana sahip lig ikincisi Medcem Silifke Belediyespor deplasmanına gidiyor. Bu maçtan da puan ya da puanlar almayı hedefleyen Adana Vefa 01 Spor’da morallerin yerinde olması dikkat çekti.

 

TFF Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Adana Vefa 01 Spor’da 1970 Hisar Spor’dan alınan galibiyet sevinci yaşanıyor.

1970 Hisar Spor maçının analizini yapan Teknik Direktör Burhanettin Turgut, her maçta olduğu gibi bu karşılaşmaya da galibiyet için çıktıklarını söyledi. Genç oyunculardan kurulu takımın her geçen hafta biraz daha iyi oynamaya başladığını ifade eden Turgut, “Sahamızda aldığımız 5-1’lik galibiyet oyuncularımı çok iyi motive etti. Hepsi çok iyi çocuklar. Büyük bir özveri ile oynuyorlar. Hisar karşısında da baştan sona üstün oynayan oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

GERGİN MAÇ OLDU

Kendileri kadar misafir takım Hisarspor’un da galibiyet için sahaya çıktığını, bu yüzden oyuncular arasında gerginliğin had safhada olduğunu belirten Turgut, “Çekişmeli, bir o kadar da gergin bir maç oldu. Her iki takımdan da 5’er futbolcu sarı kart gördü. Buna rağmen, genç oyuncularım, maçın 90 dakika olduğunu unutmayarak, sonuna kadar mücadele etti ve karşılaşmayı 5-1 kazanarak ilk galibiyeti aldık. Çok mutluyuz. Desteklerini esirgemeyen Başkanımız sayın Cengiz Kaskat başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerine, taraftarlarımıza ve oyuncularıma teşekkür ediyorum” dedi.

ZORLU DEPLASMAN

Hisar galibiyetiyle puanını 4’e çıkararak, ligde 12. sırada yer alan Adana Vefaspor, 15 puana sahip lig ikincisi Medcem Silifke Belediyespor deplasmanına gidiyor. Bu maçtan da puan ya da puanlar almayı hedefleyen Adana Vefa 01 Spor’da morallerin yerinde olması dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.