“VODAFONE YANIMDA” İLE TAKİP EDECEK

DÜNYA 02.11.2018 - 14:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2319+ kez okundu.
 

“VODAFONE YANIMDA” İLE TAKİP EDECEK

  Vodafone,maratonseverlere yönelik dijital yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. “Vodafone Yanımda” kullanıcıları, 11 Kasım Pazar günü 40’ıncısı gerçekleştirilecek İstanbul Maratonu ile ilgili bilgilere yeni canlıya alınan “Vodafone 40. İstanbul Maratonu” sekmesinden tek tıkla ulaşabiliyor.    1Kasım 2018– Vodafone, bu yıl 7’nci kez ismini vereceğiİstanbul Maratonu’na sayılı günler kala,“Vodafone Yanımda” mobil uygulaması üzerinden Vodafone 40.İstanbul Maratonu ile ilgili bilgilere ulaşma imkânı veren yeni birsekmeyi canlıya aldı. “Vodafone Yanımda” kullanıcıları, yeni geliştirilen“Vodafone 40. İstanbul Maratonu” sekmesini kullanarak, maratona kaç gün kaldığını öğrenebildikleri gibi, koşu kategorileri, ödüller, kazananlar, tarihçe, sponsorlar ve sonuçlar hakkında da kapsamlı bilgi alabiliyor. Ayrıca,“Vodafone Yanımda”nın içindeki “Avantaj Cepte” sekmesi üzerinden Vodafone 40.İstanbul Maratonu’na özel marka indirimlerinden de faydalanabiliyorlar.   Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, şunları söyledi:   “Vodafone olarak, maratonun 40 yıllık tarihinde rol oynamaktan ve markamızın maraton ile özdeşleşmiş olmasından gurur duyuyoruz.Ülkemizin bu en geniş katılımlı etkinliğini 7 yıldır büyük bir heyecanla destekliyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da maratonda Vodafone teknolojileriyle katılımcılara çeşitli dijital deneyimler yaşatacağız.‘Vodafone Yanımda’ uygulaması içinde canlıya aldığımız yeni sekme de bu deneyimlerden biri olacak.Müşterilerimiz ‘Vodafone 40. İstanbul Maratonu’ sekmesini kullanarak maraton ile ilgili bilgilere kolayca erişme imkânı bulacak. Vodafone olarak, teknolojinin gücünü kullanarak maratonseverlerin hayatını kolaylaştıracak yeniliklere imza atmaya devam edeceğiz.”   Tek uygulamada tüm işlemleri yapma kolaylığı   “Vodafone Yanımda”uygulaması, zengin işlev menüsüyle Vodafone kullanıcılarının hayatını önemli ölçüde kolaylaştırıyor. Vodafone’lular, bu uygulama sayesinde, hatlarıyla ilgili tüm işlemleri tek tıkla dijital bir şekilde yapabiliyor. Kullanımlarını görüntüleme, fatura ödeme, tarife değiştirme, ek paket alma, içerik servislerine üye olma gibi işlemleri tek tıkla yapabildikleri gibi, her hafta “Bana Ne Var” bölümündeki çarkı çevirerek sürpriz hediyeler de kazanabiliyorlar.   Büyük heyecan 11 Kasım’da   İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda “Sağlıklı Yarınlara Koş İstanbul” temasıyla düzenlenecek Vodafone 40. İstanbul Maratonu 11 Kasım Pazar günügerçekleştirilecek. Vodafone İstanbul Maratonu, maraton (42,195 km), 15 kilometre koşusu, 10 kilometre koşusu ve halk koşusu olmak üzere 4 ana kategoride düzenlenecek.Avrupa’nın en iyi 17, dünyanın en iyi 38 maratonundan biri olan Vodafone İstanbul Maratonu’na bu yıl da binlerce çipli sporcunun ve yüz binlerce İstanbullunun katılması bekleniyor.    Vodafone 40. İstanbul Maratonu ile ilgili güncel bilgilere resmi Facebook etkinlik sayfasından ve www.maraton.istanbul adresinden ulaşılabiliyor.

 

Vodafone,maratonseverlere yönelik dijital yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. “Vodafone Yanımda” kullanıcıları, 11 Kasım Pazar günü 40’ıncısı gerçekleştirilecek İstanbul Maratonu ile ilgili bilgilere yeni canlıya alınan “Vodafone 40. İstanbul Maratonu” sekmesinden tek tıkla ulaşabiliyor. 

 

1Kasım 2018– Vodafone, bu yıl 7’nci kez ismini vereceğiİstanbul Maratonu’na sayılı günler kala,“Vodafone Yanımda” mobil uygulaması üzerinden Vodafone 40.İstanbul Maratonu ile ilgili bilgilere ulaşma imkânı veren yeni birsekmeyi canlıya aldı. “Vodafone Yanımda” kullanıcıları, yeni geliştirilen“Vodafone 40. İstanbul Maratonu” sekmesini kullanarak, maratona kaç gün kaldığını öğrenebildikleri gibi, koşu kategorileri, ödüller, kazananlar, tarihçe, sponsorlar ve sonuçlar hakkında da kapsamlı bilgi alabiliyor. Ayrıca,“Vodafone Yanımda”nın içindeki “Avantaj Cepte” sekmesi üzerinden Vodafone 40.İstanbul Maratonu’na özel marka indirimlerinden de faydalanabiliyorlar.

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, şunları söyledi:

 

“Vodafone olarak, maratonun 40 yıllık tarihinde rol oynamaktan ve markamızın maraton ile özdeşleşmiş olmasından gurur duyuyoruz.Ülkemizin bu en geniş katılımlı etkinliğini 7 yıldır büyük bir heyecanla destekliyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da maratonda Vodafone teknolojileriyle katılımcılara çeşitli dijital deneyimler yaşatacağız.‘Vodafone Yanımda’ uygulaması içinde canlıya aldığımız yeni sekme de bu deneyimlerden biri olacak.Müşterilerimiz ‘Vodafone 40. İstanbul Maratonu’ sekmesini kullanarak maraton ile ilgili bilgilere kolayca erişme imkânı bulacak. Vodafone olarak, teknolojinin gücünü kullanarak maratonseverlerin hayatını kolaylaştıracak yeniliklere imza atmaya devam edeceğiz.”

 

Tek uygulamada tüm işlemleri yapma kolaylığı

 

“Vodafone Yanımda”uygulaması, zengin işlev menüsüyle Vodafone kullanıcılarının hayatını önemli ölçüde kolaylaştırıyor. Vodafone’lular, bu uygulama sayesinde, hatlarıyla ilgili tüm işlemleri tek tıkla dijital bir şekilde yapabiliyor. Kullanımlarını görüntüleme, fatura ödeme, tarife değiştirme, ek paket alma, içerik servislerine üye olma gibi işlemleri tek tıkla yapabildikleri gibi, her hafta “Bana Ne Var” bölümündeki çarkı çevirerek sürpriz hediyeler de kazanabiliyorlar.

 

Büyük heyecan 11 Kasım’da

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda “Sağlıklı Yarınlara Koş İstanbul” temasıyla düzenlenecek Vodafone 40. İstanbul Maratonu 11 Kasım Pazar günügerçekleştirilecek. Vodafone İstanbul Maratonu, maraton (42,195 km), 15 kilometre koşusu, 10 kilometre koşusu ve halk koşusu olmak üzere 4 ana kategoride düzenlenecek.Avrupa’nın en iyi 17, dünyanın en iyi 38 maratonundan biri olan Vodafone İstanbul Maratonu’na bu yıl da binlerce çipli sporcunun ve yüz binlerce İstanbullunun katılması bekleniyor. 

 

Vodafone 40. İstanbul Maratonu ile ilgili güncel bilgilere resmi Facebook etkinlik sayfasından ve www.maraton.istanbul adresinden ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.