VURAL-POTE 908 GÜN SONRA İLK KEZ

SPOR 21.11.2018 - 10:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2084+ kez okundu.
 

VURAL-POTE 908 GÜN SONRA İLK KEZ

  Adana Demirspor’da, Hakan Kutlu’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine getirilen Yılmaz Vural ile Pote’nin 908 gün sonra tekrar görüşmeleri duygulu anlara sahne oldu. Yıl 2016. Mayıs’ın 27’si. Adana Demirspor, PTT 1. Lig play-off karşılaşmasında normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 sona eren müsabakada MultigroupAlanyaspor’a penaltılarla 3-1 yenilerek şampiyonluk hayallerini başka bir bahara bırakmıştı. Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı’ndaki karşılaşmada, Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Yılmaz Vural olurken, golcü Pote de kaçırdığı penaltı ile gündeme oturmuştu. DUYGULU KARŞILAŞMA Bu maçtan sonra ikili, farklı kulüplerde görev alırken, bu sezon yeniden yolları Adana Demirspor’da kesişti. Hakan Kutlu’dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Yılmaz Vural, göreve geldiği bir haftalık süre zarfında, milli maç için ülkesi Benin’e giden Pote ile görüşme fırsatı bulamamıştı. 27 Mayıs 2016 yılından bu yana, hiç biraraya gelmeyen ikili, 27 Mayıs 2018 Salı günü Adana Demirspor’un Aytaç Durak Tesisleri’nde,908 gün sonra tekrar bir araya geldi.   POTE’YE SARILDI Beninli Mickael FranckPote, milli maç için gittiği ülkesinden, takımın antrenman yaptığı akşam saatlerinde kulübe gelerek arkadaşlarıyla hasret giderdi. Takım arkadaşlarının ‘hoş geldin’ karşılaması sırasında, antrenman sahasına gelen Teknik Direktör Yılmaz Vural ile Pote’nin, tam 908 gün sonra ilk kez görüşmeleri duygulu anlara sahne oldu. Eski oyuncusu Pote’ye sarılarak hasret gideren Vural, “Yoldan yeni geldin. Antrenmana çıkma. Hemen saunayı hazırlayıp sana güzel bir de masaj yapsınlar. Dinlen” diyerek oyuncusuna verdiği kıymeti gözler önüne serdi.

 

Adana Demirspor’da, Hakan Kutlu’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine getirilen Yılmaz Vural ile Pote’nin 908 gün sonra tekrar görüşmeleri duygulu anlara sahne oldu.
Yıl 2016. Mayıs’ın 27’si. Adana Demirspor, PTT 1. Lig play-off karşılaşmasında normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 sona eren müsabakada MultigroupAlanyaspor’a penaltılarla 3-1 yenilerek şampiyonluk hayallerini başka bir bahara bırakmıştı.
Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı’ndaki karşılaşmada, Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Yılmaz Vural olurken, golcü Pote de kaçırdığı penaltı ile gündeme oturmuştu.
DUYGULU KARŞILAŞMA
Bu maçtan sonra ikili, farklı kulüplerde görev alırken, bu sezon yeniden yolları Adana Demirspor’da kesişti. Hakan Kutlu’dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Yılmaz Vural, göreve geldiği bir haftalık süre zarfında, milli maç için ülkesi Benin’e giden Pote ile görüşme fırsatı bulamamıştı. 27 Mayıs 2016 yılından bu yana, hiç biraraya gelmeyen ikili, 27 Mayıs 2018 Salı günü Adana Demirspor’un Aytaç Durak Tesisleri’nde,908 gün sonra tekrar bir araya geldi.  
POTE’YE SARILDI
Beninli Mickael FranckPote, milli maç için gittiği ülkesinden, takımın antrenman yaptığı akşam saatlerinde kulübe gelerek arkadaşlarıyla hasret giderdi.
Takım arkadaşlarının ‘hoş geldin’ karşılaması sırasında, antrenman sahasına gelen Teknik Direktör Yılmaz Vural ile Pote’nin, tam 908 gün sonra ilk kez görüşmeleri duygulu anlara sahne oldu. Eski oyuncusu Pote’ye sarılarak hasret gideren Vural, “Yoldan yeni geldin. Antrenmana çıkma. Hemen saunayı hazırlayıp sana güzel bir de masaj yapsınlar. Dinlen” diyerek oyuncusuna verdiği kıymeti gözler önüne serdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.