VURSAVUŞ'TAN MÜZİK ATAĞI

SİYASET 16.10.2019 - 15:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 890+ kez okundu.
 

VURSAVUŞ'TAN MÜZİK ATAĞI

    CHP Seyhan ve Adana Büyükşehir Meclis üyesi Mustafa Fidan Vursavuş,  müzik sektörüne de profesyonel olarak girerek ''Yaşadığım kadar'' adlı şarkısına ilk klibini çekerek CD'sini çıkarttı.   Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyesi, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği eski Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, 40 yıldır amatör olarak sürdürdüğü müzik çalışmalarının meyvesini almaya başladı. Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkan Yardımcılığını da yapan Mustafa Fidan Vursavuş, ''Yaşadığım kadar'' adlı şarkısına çektiği kliple müzik dünyasına profesyonel olarak girdiğini de gösterdi. ''Yaşadığım kadar'' adlı şarkının CD'sini de yaptıran Mustafa Fidan Vursavuş, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir'e hediye etti. ÇGC Başkanı Esendemir, Vursavuş'un müzik sektöründe de başarılı olacağına inandığını ifade etti.  

 

 

CHP Seyhan ve Adana Büyükşehir Meclis üyesi Mustafa Fidan Vursavuş,  müzik sektörüne de profesyonel olarak girerek ''Yaşadığım kadar'' adlı şarkısına ilk klibini çekerek CD'sini çıkarttı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyesi, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği eski Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, 40 yıldır amatör olarak sürdürdüğü müzik çalışmalarının meyvesini almaya başladı.

Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkan Yardımcılığını da yapan Mustafa Fidan Vursavuş, ''Yaşadığım kadar'' adlı şarkısına çektiği kliple müzik dünyasına profesyonel olarak girdiğini de gösterdi.

''Yaşadığım kadar'' adlı şarkının CD'sini de yaptıran Mustafa Fidan Vursavuş, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir'e hediye etti.

ÇGC Başkanı Esendemir, Vursavuş'un müzik sektöründe de başarılı olacağına inandığını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.