VURSAVUŞ: YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK

GÜNDEM 09.01.2020 - 15:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1607+ kez okundu.
 

VURSAVUŞ: YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK

  AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) ASKİ Genel Müdürlüğüne atanan Nesrin Vursavuşu’u ziyaret ederek başarı ve iyi dilek temennilerinde bulundu. AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu “ASKİ ye mutfaktan gelen bir isim olan Nesrin Vursavuş ‘un atanmasından dolayı memnun olduklarını” ifade ederek “bundan sonraki yatırımların müteahhitler açısından verimli olacağına inanıyorum. Ayrıca yatırım ihalelerin açık ve şeffaf olması çok önemli. Bunun sürmesini diliyorum. Kamu müteahhitlerinin sorunlarına olan yaklaşımından dolayı Nesrin Hanıma teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.   ASKİ Genel Müdür vekilliğine atanan Nesrin Vursavuş açıklamasında “AKAMDER in ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek Adana Müteahhitlerinin kurum açısından taşıdığı önem bizim için değerlidir. Yatırımlarımızda elbette Adana müteahhitlerinin olması dileğimizdir. Ayrıca bu yeni dönemde yatırımlarımız hız kesmeden artarak devam edecektir. Geçtiğimiz sıkıntılı bir süreç vardır. Anacak aşılmayacak şeyler değildir. Bunu aşacağız ve Adana için hedeflerimiz daha güzel daha sağlıklı işler olacaktır” dedi.      

 

AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) ASKİ Genel Müdürlüğüne atanan Nesrin Vursavuşu’u ziyaret ederek başarı ve iyi dilek temennilerinde bulundu. AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu “ASKİ ye mutfaktan gelen bir isim olan Nesrin Vursavuş ‘un atanmasından dolayı memnun olduklarını” ifade ederek “bundan sonraki yatırımların müteahhitler açısından verimli olacağına inanıyorum. Ayrıca yatırım ihalelerin açık ve şeffaf olması çok önemli. Bunun sürmesini diliyorum. Kamu müteahhitlerinin sorunlarına olan yaklaşımından dolayı Nesrin Hanıma teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.

 

ASKİ Genel Müdür vekilliğine atanan Nesrin Vursavuş açıklamasında “AKAMDER in ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek Adana Müteahhitlerinin kurum açısından taşıdığı önem bizim için değerlidir. Yatırımlarımızda elbette Adana müteahhitlerinin olması dileğimizdir. Ayrıca bu yeni dönemde yatırımlarımız hız kesmeden artarak devam edecektir. Geçtiğimiz sıkıntılı bir süreç vardır. Anacak aşılmayacak şeyler değildir. Bunu aşacağız ve Adana için hedeflerimiz daha güzel daha sağlıklı işler olacaktır” dedi.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.