YILDIRIM DÜŞTÜ: 2 ŞEHİT

GÜNDEM 28.11.2019 - 17:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2400+ kez okundu.
 

YILDIRIM DÜŞTÜ: 2 ŞEHİT

  Adana Kozanlı 24 yaşındaki Uzman Onbaşı Bünyamin Çabuk, Hakkari’de üs bölgesine yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu.  ÜS BÖLGESİNE YILDIRIM DÜŞTÜ  Olay, önceki gece yol güvenliğinin sağlandığı Hakkari- Çukurca ilçesi arasındaki Davuş Tepe Üs Bölgesi'nde yaşandı. Hakkari ve çevresindeki yağış sırasında üs bölgesine yıldırım isabet etmesi sonucu Jandarma Uzman Çavuş Furkan Yılmaz ile Uzman Onbaşı Bünyamin Çabuk'un şehit oldu, 13 asker ise yaralandı.  EVİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI  Askeri yetkililer, şehit Çabuk’un acı haberini Ağlıboğaz mahallesinde yaşayan ailesine verdi. Sinir krizi geçiren anne Feriha Çabuk’u yakınlarıyla komşuları teselli etti. Geçen yıl göreve başlayan ve bekar olan şehit Çabuk’un baba Ünlen Çabuk’un ayakkabı boyacısı olduğu öğrenildi. Şehit uzman onbaşının evine Türk bayrakları asıldı, taziye çadırı kuruldu.

 

Adana Kozanlı 24 yaşındaki Uzman Onbaşı Bünyamin Çabuk, Hakkari’de üs bölgesine yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu. 

ÜS BÖLGESİNE YILDIRIM DÜŞTÜ 
Olay, önceki gece yol güvenliğinin sağlandığı Hakkari- Çukurca ilçesi arasındaki Davuş Tepe Üs Bölgesi'nde yaşandı. Hakkari ve çevresindeki yağış sırasında üs bölgesine yıldırım isabet etmesi sonucu Jandarma Uzman Çavuş Furkan Yılmaz ile Uzman Onbaşı Bünyamin Çabuk'un şehit oldu, 13 asker ise yaralandı. 
EVİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI 
Askeri yetkililer, şehit Çabuk’un acı haberini Ağlıboğaz mahallesinde yaşayan ailesine verdi. Sinir krizi geçiren anne Feriha Çabuk’u yakınlarıyla komşuları teselli etti. Geçen yıl göreve başlayan ve bekar olan şehit Çabuk’un baba Ünlen Çabuk’un ayakkabı boyacısı olduğu öğrenildi. Şehit uzman onbaşının evine Türk bayrakları asıldı, taziye çadırı kuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.