YILDIZ, UYUŞTURUCU KONUSUNDA KARARLILIĞINI YİNELEDİ!

11.09.2018 - 14:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2365+ kez okundu.
 

YILDIZ, UYUŞTURUCU KONUSUNDA KARARLILIĞINI YİNELEDİ!

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Seyhan İlçesine bağlı Obalar Caddesinde kahvehane ziyaretinde bulunarak vatandaşlar ile bir süre sohbet etti. Emniyet Müdürü Selami Yıldız ve beraberindeki üst düzey emniyet yetkilileri, Obalar Caddesi üzerinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Yıldız, cadde üzerinde bulunan bir kahvehaneye giderek burada bulunan mahalle sakinleri ve gençler ile sohbet ederek uyuşturucu madde kullanımı konusundabilgilendirmelerde ve uyarılarda bulundu. Selami Yıldız, sohbet havasında geçen konuşmasında vatandaşlara “ Sokaklarda uyuşturucu satıcılığı yapan 1000 kişiyi tutuklattırdık, sizlerin yardımları sayesinde gençlerimizin ve toplumumuzun başına bela olan bu zehirli illetin kökünü kazıyacağız” diyerek uyuşturucuyu bitirme konusunda kararlılığını yineledi. Ayrıca terör konusundan da bahseden Yıldız, vatandaşlar tarafından yapılan ihbarların önemine değindi, gençlerle yakından ilgilenen Yıldız, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Mahallede ikamet eden vatandaşlar tarafından ziyareti memnuniyetle karşılanan YILDIZ iyi dilek temennileri ile mahalleden ayrıldı.  Tüm basın mensubu arkadaşlara duyurulur.

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Seyhan İlçesine bağlı Obalar Caddesinde kahvehane ziyaretinde bulunarak vatandaşlar ile bir süre sohbet etti.

Emniyet Müdürü Selami Yıldız ve beraberindeki üst düzey emniyet yetkilileri, Obalar Caddesi üzerinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Yıldız, cadde üzerinde bulunan bir kahvehaneye giderek burada bulunan mahalle sakinleri ve gençler ile sohbet ederek uyuşturucu madde kullanımı konusundabilgilendirmelerde ve uyarılarda bulundu.

Selami Yıldız, sohbet havasında geçen konuşmasında vatandaşlara “ Sokaklarda uyuşturucu satıcılığı yapan 1000 kişiyi tutuklattırdık, sizlerin yardımları sayesinde gençlerimizin ve toplumumuzun başına bela olan bu zehirli illetin kökünü kazıyacağız” diyerek uyuşturucuyu bitirme konusunda kararlılığını yineledi. Ayrıca terör konusundan da bahseden Yıldız, vatandaşlar tarafından yapılan ihbarların önemine değindi, gençlerle yakından ilgilenen Yıldız, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Mahallede ikamet eden vatandaşlar tarafından ziyareti memnuniyetle karşılanan YILDIZ iyi dilek temennileri ile mahalleden ayrıldı. 

Tüm basın mensubu arkadaşlara duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.