Yalbuzdağ: Bu turnuva ile bölgesel iletişimi güçlendirdik

SPOR 09.05.2019 - 15:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2084+ kez okundu.
 

Yalbuzdağ: Bu turnuva ile bölgesel iletişimi güçlendirdik

  Adana Eczacı Odası (ADEO), ‘14 Mayıs Eczacılık Bayramı’ etkinlikleri kapsamında “Bölge Eczacı Odaları Basketbol Turnuvası” düzenledi. Turnuvada birinciliği Gaziantep Eczacı Odası alırken, Adana Eczacı Odası ikinci oldu.   BÖLGESEL KAYNAŞMAYI HEDEFLEDİK Adana Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Mürsel Yalbuzdağ, turnuvanın amacının; Bölgesel iletişimi güçlendirmek ve Eczacılık Bayramı Kutlamalarını Bölge Eczacı Odalarımız ile birlikte kutlamanın yanında sportif etkinliklerle de kaynaşmayı sağlamaktı dedi.   AMAÇ, BÖLGESEL BİRLİKTELİĞİ SAĞLAMAK Mektebim Koleji Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuva ile bölgesel birlikteliği sağladıklarını, eczacılık mesleğinin devamlılığı adına diğer illerde de yapmayı sürdüreceklerini söyleyen Ecz. Yalbuzdağ, “Sportif faaliyetlerimizi sürdürürken aynı zamanda bölge Eczacı Odalarımızı ziyaret etme şansı yakalıyoruz. Bölgesel Basketbol Turnuvamıza katılan Gaziantep, Kahramanmaraş, Hatay Eczacı Odası Başkan ve Yöneticilerine, Basketbol takımı oyuncularına, izlemeye gelen meslektaşlarımıza, Adana Eczacı Odası takımımız oyuncularına, hakemlik görevini üstlenen Alp Zorlutuna ve Ecz. Polen Sev’e sonsuz teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.   GAZİANTEP ECZACI ODASI ŞAMPİYON OLDU “Bölge Eczacı Odaları Basketbol Turnuvası’nda Gaziantep Eczacı Odası Takımı şampiyon olurken ikinciliği Adana Eczacı Odası Takımı, Üçüncülüğü Hatay Eczacı Odası Takımı, dördüncülüğü ise Kahramanmaraş Eczacı Odası Takımı oldu. Dereceye giren takımlara kupalarını misafir Eczacı Odası Yöneticileri verdi.            

 

Adana Eczacı Odası (ADEO), ‘14 Mayıs Eczacılık Bayramı’ etkinlikleri kapsamında “Bölge Eczacı Odaları Basketbol Turnuvası” düzenledi. Turnuvada birinciliği Gaziantep Eczacı Odası alırken, Adana Eczacı Odası ikinci oldu.

 

BÖLGESEL KAYNAŞMAYI HEDEFLEDİK

Adana Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Mürsel Yalbuzdağ, turnuvanın amacının; Bölgesel iletişimi güçlendirmek ve Eczacılık Bayramı Kutlamalarını Bölge Eczacı Odalarımız ile birlikte kutlamanın yanında sportif etkinliklerle de kaynaşmayı sağlamaktı dedi.

 

AMAÇ, BÖLGESEL BİRLİKTELİĞİ SAĞLAMAK

Mektebim Koleji Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuva ile bölgesel birlikteliği sağladıklarını, eczacılık mesleğinin devamlılığı adına diğer illerde de yapmayı sürdüreceklerini söyleyen Ecz. Yalbuzdağ, “Sportif faaliyetlerimizi sürdürürken aynı zamanda bölge Eczacı Odalarımızı ziyaret etme şansı yakalıyoruz. Bölgesel Basketbol Turnuvamıza katılan Gaziantep, Kahramanmaraş, Hatay Eczacı Odası Başkan ve Yöneticilerine, Basketbol takımı oyuncularına, izlemeye gelen meslektaşlarımıza, Adana Eczacı Odası takımımız oyuncularına, hakemlik görevini üstlenen Alp Zorlutuna ve Ecz. Polen Sev’e sonsuz teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

 

GAZİANTEP ECZACI ODASI ŞAMPİYON OLDU

“Bölge Eczacı Odaları Basketbol Turnuvası’nda Gaziantep Eczacı Odası Takımı şampiyon olurken ikinciliği Adana Eczacı Odası Takımı, Üçüncülüğü Hatay Eczacı Odası Takımı, dördüncülüğü ise Kahramanmaraş Eczacı Odası Takımı oldu.

Dereceye giren takımlara kupalarını misafir Eczacı Odası Yöneticileri verdi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.