YANAK KÜÇÜLTME AMELİYATI İLE ÇEKİCİLİK KAZANIN !

SAĞLIK-YAŞAM 05.10.2019 - 12:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1189+ kez okundu.
 

YANAK KÜÇÜLTME AMELİYATI İLE ÇEKİCİLİK KAZANIN !

    Yanak yağı fazlalığı kişiye yüzde bebeksi, tombul bir görünüm veriyor.Böyle bir durumda da estetik kaygılar ön plana çıkıyor.Ancak bu sorunlardan kurtulup daha belirgin bir yüz hattına sahip olmak mümkün..Plastik,Rekonstrüktif  ve Estetik Cerrah Doç. Dr. Karaca Başaran konu ile ilgili bilgiler verdi.   Yüz şekli bildiği gibi güzellik ve çekiciliğin en önemli kriterlerinden biridir.Son yıllarda trend olmaya başlayan yanaktan yağ alma operasyonu ile operasyonu kişinin üçgen yüz hatlarına sahip olarak daha çekici ve alımlı görünmesini sağlıyor.   Yanak yağ yastıkçığı yanakta bulunan özel bir yağ deposudur. Yanak yağının fazlalığı dolgun bir yanağa neden olur. Yanak yağı yüzün iki tarafında, yüz kaslarının içinde bulunan derin yağ yastıkçığının devamı niteliğindedir. Yüzün diğer yapılarından kolaylıkla ayrılabilir ve alt yüzdeki dolgunluğu azaltmak için mükemmel bir hedeftir. Yanak yağı fazlalığı yüze bebeksi, tombul bir görünüm verir. Yanak veya alt yüz yağındaki fazlalığı olan birçok insan bu durumdan rahatsızdır. Ne yazık ki birçok vakada bu alt yüzdeki yağ fazlalığı diyet ve egzersizin etkilerine karşı oldukça dirençlidir, vücutlarının diğer bölgeleri ince olan insanlarda bile daha dolgun bir görünüme neden olabilmektedir. Yanak yağının alınması yüzdeki dolgunluğun azaltılmasında basit ve etkili bir yöntemdir, yüzde daha ince bir görünüm sağlar. Prosedür ile kare veya kutu şeklindeki yüz daha keskin hatlara ve daha çekici “V” veya “kalp” şeklinde kavuşur.  

 

 

Yanak yağı fazlalığı kişiye yüzde bebeksi, tombul bir görünüm veriyor.Böyle bir durumda da estetik kaygılar ön plana çıkıyor.Ancak bu sorunlardan kurtulup daha belirgin bir yüz hattına sahip olmak mümkün..Plastik,Rekonstrüktif  ve Estetik Cerrah Doç. Dr. Karaca Başaran konu ile ilgili bilgiler verdi.

 

Yüz şekli bildiği gibi güzellik ve çekiciliğin en önemli kriterlerinden biridir.Son yıllarda trend olmaya başlayan yanaktan yağ alma operasyonu ile operasyonu kişinin üçgen yüz hatlarına sahip olarak daha çekici ve alımlı görünmesini sağlıyor.

 

Yanak yağ yastıkçığı yanakta bulunan özel bir yağ deposudur. Yanak yağının fazlalığı dolgun bir yanağa neden olur. Yanak yağı yüzün iki tarafında, yüz kaslarının içinde bulunan derin yağ yastıkçığının devamı niteliğindedir.

Yüzün diğer yapılarından kolaylıkla ayrılabilir ve alt yüzdeki dolgunluğu azaltmak için mükemmel bir hedeftir.

Yanak yağı fazlalığı yüze bebeksi, tombul bir görünüm verir. Yanak veya alt yüz yağındaki fazlalığı olan birçok insan bu durumdan rahatsızdır. Ne yazık ki birçok vakada bu alt yüzdeki yağ fazlalığı diyet ve egzersizin etkilerine karşı oldukça dirençlidir, vücutlarının diğer bölgeleri ince olan insanlarda bile daha dolgun bir görünüme neden olabilmektedir.

Yanak yağının alınması yüzdeki dolgunluğun azaltılmasında basit ve etkili bir yöntemdir, yüzde daha ince bir görünüm sağlar. Prosedür ile kare veya kutu şeklindeki yüz daha keskin hatlara ve daha çekici “V” veya “kalp” şeklinde kavuşur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.