YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR

SPOR 28.02.2018 - 15:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1834+ kez okundu.
 

YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur:
Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, ligin 24. haftasında 27 puanla 15’nci sırada yer alıyor. Teknik  Direktör Mustafa Uğur, “Bu lig çok sıkıntılı, bugün bitirdim dediğiniz anda bile her şey toz duman olabilir. Bugün Demirspor’a sahip çıkma zamanı. Takımın buna ihtiyacı var, yarın çok geç olabilir” dedi.  “İYİ MÜCADELE EDİP KAZANDIK”  Uğur, Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, göreve geldiği günden bu yana yaptıklarını anlattı. Bu süre zarfında 4 dört kritik müsabakaya çıktıklarını kaydeden Uğur, 2’sini kazanıp 2’sini ise kaybettiklerini vurguladı.  Kaybedilen karşılaşmalarda sinirlerin gerildiğini gördüğünü anlatan başarılı çalıştırıcı, İstanbulspor maçını çok zorlanarak fakat iyi mücadele ederek kazandıklarını bildirdi.  “SIKINTI YOK DERSEK YANLIŞ OLUR” Uğur, “Arzu ettiğimiz hedefin belki birkaç puan gerisinde kaldığımızı düşünüyorum. Bir iki puan daha ilave edebilirdik” dedi.  Adana Demirspor’u ligde tutma zorunluluğu olduğunu anlatan Uğur, gazetecilerin yakın ilgisi, taraftarın sevgisi, yönetim kurulunun güveni ile kendisinde inanılmaz derecede sorumluluk bilinci geliştiğini vurguladı. Uğur şunları kaydetti: “Adana Demirspor takımı neden buralara kadar düştü, sıkıntılar neden böyle geldi onu yavaş yavaş anlamaya çalışıyorum.  Takım içerisinde sıkıntı yok desek yanlış olur. Geldiğim günden beri gördüğüm takım içerisinde bazı sıkıntılar mevcut, bunları hepiniz biliyorsunuz. Bunların giderilmesi adına özellikle şehrin bütünleşmesi gerektiği kanaatindeyim. Ben Demirsporluyum diyen herkesin birlik beraberlik içerisinde olma zamanı çünkü yarın çok geç olabilir. “ “HERKESİ TAKIMA SAHİP  ÇIKMAYA ÇAĞIRIYORUM” Spor Toto 1. Lig’in çok sıkıntılı bir lig olduğuna dikkat çeken Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, “Her şeyi bitirdim dediğiniz anda bile bir anda her şey toz duman olabilecek bir lig.  O yüzden Demirsporlu olan herkesi, valimizi belediye başkanımızı,  yönetim kurulu üyelerimizi bu takıma çok sahip çıkmaya çağırıyorum. Çünkü bu takımın buna ihtiyacı var ve bu takım bunu bekliyor” diye konuştu.  “RAHAT ETMEK İÇİN  HIZLI HAREKET EDİLMELİ” Oyuncuların büyük fedakârlıklar yaptığına vurgu yapan Uğur, destek verilmesi gerektiğini söyledi. Uğur şöyle devam etti: “Sorunların çözülmesi adına hızlı hareket edilmeli belki yarın geç olabilir. Bu iş sıkıntılı bir iş o yüzden herkesi Demirsporlu olmaya çalışıyorum. Zamanı bugündür. Kritik bir bölgeden kurtulmak sahada oynanan futbolla olmaz, herkesin taraftarın, eski yeni yöneticilerin bu takıma sahip çıkması gerek ki düzlüğe çıkalım. Sonrası için doğru planlamayı gerçekleştirelim. Bunun öncülüğünü yapmak isterim. Önce buradan kurtularak rahat bir nefes almamız gerekir.”
Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur:

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, ligin 24. haftasında 27 puanla 15’nci sırada yer alıyor. Teknik 
Direktör Mustafa Uğur, “Bu lig çok sıkıntılı, bugün bitirdim dediğiniz anda bile her şey toz duman olabilir. Bugün Demirspor’a sahip çıkma zamanı. Takımın buna ihtiyacı var, yarın çok geç olabilir” dedi. 

“İYİ MÜCADELE EDİP KAZANDIK” 
Uğur, Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, göreve geldiği günden bu yana yaptıklarını anlattı. Bu süre zarfında 4 dört kritik müsabakaya çıktıklarını kaydeden Uğur, 2’sini kazanıp 2’sini ise kaybettiklerini vurguladı.  Kaybedilen karşılaşmalarda sinirlerin gerildiğini gördüğünü anlatan başarılı çalıştırıcı, İstanbulspor maçını çok zorlanarak fakat iyi mücadele ederek kazandıklarını bildirdi. 

“SIKINTI YOK DERSEK YANLIŞ OLUR”
Uğur, “Arzu ettiğimiz hedefin belki birkaç puan gerisinde kaldığımızı düşünüyorum. Bir iki puan daha ilave edebilirdik” dedi. 
Adana Demirspor’u ligde tutma zorunluluğu olduğunu anlatan Uğur, gazetecilerin yakın ilgisi, taraftarın sevgisi, yönetim kurulunun güveni ile kendisinde inanılmaz derecede sorumluluk bilinci geliştiğini vurguladı. Uğur şunları kaydetti: “Adana Demirspor takımı neden buralara kadar düştü, sıkıntılar neden böyle geldi onu yavaş yavaş anlamaya çalışıyorum. 
Takım içerisinde sıkıntı yok desek yanlış olur. Geldiğim günden beri gördüğüm takım içerisinde bazı sıkıntılar mevcut, bunları hepiniz biliyorsunuz. Bunların giderilmesi adına özellikle şehrin bütünleşmesi gerektiği kanaatindeyim. Ben Demirsporluyum diyen herkesin birlik beraberlik içerisinde olma zamanı çünkü yarın çok geç olabilir. “

“HERKESİ TAKIMA SAHİP 
ÇIKMAYA ÇAĞIRIYORUM”
Spor Toto 1. Lig’in çok sıkıntılı bir lig olduğuna dikkat çeken Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, “Her şeyi bitirdim dediğiniz anda bile bir anda her şey toz duman olabilecek bir lig. 
O yüzden Demirsporlu olan herkesi, valimizi belediye başkanımızı,  yönetim kurulu üyelerimizi bu takıma çok sahip çıkmaya çağırıyorum. Çünkü bu takımın buna ihtiyacı var ve bu takım bunu bekliyor” diye konuştu. 

“RAHAT ETMEK İÇİN 
HIZLI HAREKET EDİLMELİ”
Oyuncuların büyük fedakârlıklar yaptığına vurgu yapan Uğur, destek verilmesi gerektiğini söyledi. Uğur şöyle devam etti: “Sorunların çözülmesi adına hızlı hareket edilmeli belki yarın geç olabilir. Bu iş sıkıntılı bir iş o yüzden herkesi Demirsporlu olmaya çalışıyorum. Zamanı bugündür. Kritik bir bölgeden kurtulmak sahada oynanan futbolla olmaz, herkesin taraftarın, eski yeni yöneticilerin bu takıma sahip çıkması gerek ki düzlüğe çıkalım. Sonrası için doğru planlamayı gerçekleştirelim. Bunun öncülüğünü yapmak isterim. Önce buradan kurtularak rahat bir nefes almamız gerekir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.