Yardım TIR’ını Başkan Soner Çetin uğurladı

GÜNDEM 27.01.2020 - 13:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2264+ kez okundu.
 

Yardım TIR’ını Başkan Soner Çetin uğurladı

  Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Çukurova Belediyesi’nin açtığı kampanyada toplanan giysi, kuru gıda, temizlik malzemelerini taşıyan TIR Başkan Soner Çetin tarafından uğurlandı. Başkan Soner Çetin, halkımızın zor zamanlarda yardımlaşmayı en düzeyde başardığını belirterek, herkese teşekkür etti. Çukurova Belediyesi’nin depremzedeler için başlattığı kampanyada topladığı malzemelerin bulunduğu TIR, Başkan Soner Çetin tarafından deprem bölgesine uğurlandı. Çukurova Belediyesi’nin başlattığı, sosyal medya grubu Adana Çevirme Radar’ın desteklediği kampanyada depremzedelerin öncelikli ihtiyacı olan battaniye, giysi, ısıtıcı, temizlik maddeleri ve kuru gıda malzemeleri 2 gün boyunca Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü görevlileri tarafından tasnif edilerek kolilendi. TIR’a yüklenen malzemeler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere deprem bölgesine gönderildi. Vatandaşlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Başkan Soner Çetin, “Tüm kurumlar ve belediyeler gibi Çukurova Belediyesi de depremzedelere destek olmak amacıyla elinden geleni yaptı. Ben herkese teşekkür ediyorum. Milletimiz zor zamanlarda dayanışma ruhunu üst düzeye çıkarıyor ve birbirine destek oluyor. TIR’ı yükledik ama görüyorsunuz halen vatandaşlarımız malzeme getirmeye devam ediyorlar. Gerekirse ikinci TIR’ı da yola çıkaracağız” dedi. Başkan Soner Çetin, bölgede incelemelerde bulunan milletvekilleri ile sürekli irtibatta olduklarını, insanların ne tür ihtiyaçları olduğunu bildiklerini ve malzemeleri buna göre belirlediklerini kaydederek, “TIR’da malzemeleri yetkililere teslim etmesi için 2 arkadaşımızı görevlendirdik. İnşallah görevlerini yapıp, sağ salim geri dönecekler. Yaşanan afetten dolayı büyük üzüntü duyduk. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye’ye geçmiş olsun” şeklinde konuştu. TIR yüklenirken hala yardım malzemesi getiren vatandaşlarla sohbet eden Başkan Soner Çetin, insanlık dramının yaşandığı Suriye’nin İdlib kentine de yardımda bulunacaklarını ifade etti.

 

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Çukurova Belediyesi’nin açtığı kampanyada toplanan giysi, kuru gıda, temizlik malzemelerini taşıyan TIR Başkan Soner Çetin tarafından uğurlandı. Başkan Soner Çetin, halkımızın zor zamanlarda yardımlaşmayı en düzeyde başardığını belirterek, herkese teşekkür etti.

Çukurova Belediyesi’nin depremzedeler için başlattığı kampanyada topladığı malzemelerin bulunduğu TIR, Başkan Soner Çetin tarafından deprem bölgesine uğurlandı.

Çukurova Belediyesi’nin başlattığı, sosyal medya grubu Adana Çevirme Radar’ın desteklediği kampanyada depremzedelerin öncelikli ihtiyacı olan battaniye, giysi, ısıtıcı, temizlik maddeleri ve kuru gıda malzemeleri 2 gün boyunca Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü görevlileri tarafından tasnif edilerek kolilendi. TIR’a yüklenen malzemeler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere deprem bölgesine gönderildi.

Vatandaşlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Başkan Soner Çetin, “Tüm kurumlar ve belediyeler gibi Çukurova Belediyesi de depremzedelere destek olmak amacıyla elinden geleni yaptı. Ben herkese teşekkür ediyorum. Milletimiz zor zamanlarda dayanışma ruhunu üst düzeye çıkarıyor ve birbirine destek oluyor. TIR’ı yükledik ama görüyorsunuz halen vatandaşlarımız malzeme getirmeye devam ediyorlar. Gerekirse ikinci TIR’ı da yola çıkaracağız” dedi.

Başkan Soner Çetin, bölgede incelemelerde bulunan milletvekilleri ile sürekli irtibatta olduklarını, insanların ne tür ihtiyaçları olduğunu bildiklerini ve malzemeleri buna göre belirlediklerini kaydederek, “TIR’da malzemeleri yetkililere teslim etmesi için 2 arkadaşımızı görevlendirdik. İnşallah görevlerini yapıp, sağ salim geri dönecekler. Yaşanan afetten dolayı büyük üzüntü duyduk. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye’ye geçmiş olsun” şeklinde konuştu.

TIR yüklenirken hala yardım malzemesi getiren vatandaşlarla sohbet eden Başkan Soner Çetin, insanlık dramının yaşandığı Suriye’nin İdlib kentine de yardımda bulunacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.