Yaşadığım kentin sorunlarına kayıtsız kalamam

GÜNDEM 18.11.2018 - 20:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2105+ kez okundu.
 

Yaşadığım kentin sorunlarına kayıtsız kalamam

AK Parti Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Kasım Pamuk:
  AK Parti Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Kasım Pamuk, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pamuk, “Yaşadığım kentin nimetlerinden istifade ettiğim gibi sorunlarına da kayıtsız kalamam. Biz bu kentte sorun değil, çözüm üretmeye talibiz” dedi.  AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı da yapan Pamuk, ticaret, çiftçilik, sivil toplum kuruluşları çalışmaları ile siyasi deneyimlerinden büyük tecrübe kazandığını hatırlatarak, Seyhan’daki sorunların çözümü için hükümet, Büyükşehir Belediyesi, STK’lar ve halkın işbirliği yapması gerektiğine dikkat çekti.  Pamuk, “Her şeyi ben bilirim, ben yaparım anlayışı ile Seyhanlı’nın sorunları çözülemez. Kentteki sorunları da çözümü de o sorunları yaşayanlar çok iyi bilir. Seyhan’ın sorunlarını, katılımcı bir demokrasi anlayışı ve ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çözmeyi planlıyoruz.” diye konuştu.
AK Parti Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Kasım Pamuk:

 

AK Parti Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Kasım Pamuk, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pamuk, “Yaşadığım kentin nimetlerinden istifade ettiğim gibi sorunlarına da kayıtsız kalamam. Biz bu kentte sorun değil, çözüm üretmeye talibiz” dedi. 

AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı da yapan Pamuk, ticaret, çiftçilik, sivil toplum kuruluşları çalışmaları ile siyasi deneyimlerinden büyük tecrübe kazandığını hatırlatarak, Seyhan’daki sorunların çözümü için hükümet, Büyükşehir Belediyesi, STK’lar ve halkın işbirliği yapması gerektiğine dikkat çekti. 

Pamuk, “Her şeyi ben bilirim, ben yaparım anlayışı ile Seyhanlı’nın sorunları çözülemez. Kentteki sorunları da çözümü de o sorunları yaşayanlar çok iyi bilir. Seyhan’ın sorunlarını, katılımcı bir demokrasi anlayışı ve ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çözmeyi planlıyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.