“YAŞAMAK HAKKIMIZ YAŞATMAK BORCUMUZ”

SİYASET 27.10.2019 - 11:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2195+ kez okundu.
 

“YAŞAMAK HAKKIMIZ YAŞATMAK BORCUMUZ”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı… “Cumhuriyet rejimi, halkın hür iradesiyle tecelli eden bir yönetim biçimidir. Cumhuriyetimizin sunduğu değerleri milletçe hep beraber yaşamak hakkımız; yaşatmak ve elbette ihanete, husumete karşı birlikte mücadele etmek ise boynumuzun borcudur.”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Cumhuriyetimizin sunduğu değerleri milletçe hep beraber yaşamak hakkımız; yaşatmak ve elbette ihanete, husumete karşı birlikte mücadele etmek ise boynumuzun borcudur.” dedi. CUMHURİYETİN 96. YIL DÖNÜMÜ… Cumhuriyetin ilanının 96. yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayımlayan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Yüce Türk milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde haçlı işgalcilere karşı verdiği Milli Mücadele ile birlikte demokrasiyi özümsemiş bir ufuk ve idealle hayata geçirilen Türkiye Büyük Millet Meclisi, kutlu iradesiyle Cumhuriyeti Dünyaya ilan etmiştir. Bugün Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümünü gururla idrak ediyoruz.” ifadesini kullandı.    “KURUCU LİDER: MUSTAFA KEMAL ATATÜRK” Başkan Avcı şunları söyledi: “Cumhuriyet rejimi, halkın hür iradesiyle tecelli eden bir yönetim şeklidir. ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyen ve bu ilke ve inancını devletimizin yönetim biçimine temel yapan ise Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Her bir vatandaşımız, hür iradesiyle kullandığı demokratik tercihle devlet yönetiminin icraatında ve temsilinde söz sahibidir. Devletimizin diğer bir dayanağı ise, eşitliğin ve adaletin sağlanması bakımından herkesin uyması gereken hukuktur.” "MHP, TAVİZSİZ BİR DURUŞU TEMSİL ETMEKTEDİR" Bünyamin Avcı “Bu vesileyle ifade etmek gerekirse Cumhuriyet; 82 milyon vatandaşımızı ayrımsız kucaklayan, her bir vatandaşımızı eşit gören, adaletin, insan hak ve hürriyetlerinin teminatı olan, halkın refahını, güvenliğini ve huzurunu tesise öncelik veren rejimin adıdır. Cumhuriyetimizin sunduğu bu değerleri milletçe hep beraber yaşamak hakkımız; yaşatmak ve elbette ihanete, husumete karşı birlikte mücadele etmek ise boynumuzun borcudur. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde milli bekamızın yılmaz savunucusu  MHP, söz konusu değerlerin korunmasında ve geliştirilmesinde tavizsiz bir duruşu temsil  etmektedir." şeklinde konuştu.  “DEVLETİMİZ, MİLLETİMİZ EBEDİYEN VAR OLSUN” MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı mesajını şöyle tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle, değerli hemşehrilerimizin, Adana’da aynı iklimi paylaştığımız kıymetli vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten duygularla kutluyorum. Devletimizin, Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, dava arkadaşlarını, şehitlerimizi, ebedi âleme göç etmiş tüm gazilerimizi rahmetle anıyor; kutlu devletimizin, yüce milletimizin ebediyen var olmasını diliyorum.”
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı… “Cumhuriyet rejimi, halkın hür iradesiyle tecelli eden bir yönetim biçimidir. Cumhuriyetimizin sunduğu değerleri milletçe hep beraber yaşamak hakkımız; yaşatmak ve elbette ihanete, husumete karşı birlikte mücadele etmek ise boynumuzun borcudur.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Cumhuriyetimizin sunduğu değerleri milletçe hep beraber yaşamak hakkımız; yaşatmak ve elbette ihanete, husumete karşı birlikte mücadele etmek ise boynumuzun borcudur.” dedi.

CUMHURİYETİN 96. YIL DÖNÜMÜ…
Cumhuriyetin ilanının 96. yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayımlayan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Yüce Türk milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde haçlı işgalcilere karşı verdiği Milli Mücadele ile birlikte demokrasiyi özümsemiş bir ufuk ve idealle hayata geçirilen Türkiye Büyük Millet Meclisi, kutlu iradesiyle Cumhuriyeti Dünyaya ilan etmiştir. Bugün Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümünü gururla idrak ediyoruz.” ifadesini kullandı.   
“KURUCU LİDER: MUSTAFA KEMAL ATATÜRK”
Başkan Avcı şunları söyledi:
“Cumhuriyet rejimi, halkın hür iradesiyle tecelli eden bir yönetim şeklidir. ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyen ve bu ilke ve inancını devletimizin yönetim biçimine temel yapan ise Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Her bir vatandaşımız, hür iradesiyle kullandığı demokratik tercihle devlet yönetiminin icraatında ve temsilinde söz sahibidir. Devletimizin diğer bir dayanağı ise, eşitliğin ve adaletin sağlanması bakımından herkesin uyması gereken hukuktur.”
"MHP, TAVİZSİZ BİR DURUŞU TEMSİL ETMEKTEDİR"
Bünyamin Avcı “Bu vesileyle ifade etmek gerekirse Cumhuriyet; 82 milyon vatandaşımızı ayrımsız kucaklayan, her bir vatandaşımızı eşit gören, adaletin, insan hak ve hürriyetlerinin teminatı olan, halkın refahını, güvenliğini ve huzurunu tesise öncelik veren rejimin adıdır. Cumhuriyetimizin sunduğu bu değerleri milletçe hep beraber yaşamak hakkımız; yaşatmak ve elbette ihanete, husumete karşı birlikte mücadele etmek ise boynumuzun borcudur. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde milli bekamızın yılmaz savunucusu 
MHP, söz konusu değerlerin korunmasında ve geliştirilmesinde tavizsiz bir duruşu temsil 
etmektedir." şeklinde konuştu. 
“DEVLETİMİZ, MİLLETİMİZ EBEDİYEN VAR OLSUN”
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı mesajını şöyle tamamladı:
“Bu duygu ve düşüncelerle, değerli hemşehrilerimizin, Adana’da aynı iklimi paylaştığımız kıymetli vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten duygularla kutluyorum. Devletimizin, Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, dava arkadaşlarını, şehitlerimizi, ebedi âleme göç etmiş tüm gazilerimizi rahmetle anıyor; kutlu devletimizin, yüce milletimizin ebediyen var olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.