“Yaşamın her anı bayram tadında geçsin”

SİYASET 20.08.2018 - 15:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1141+ kez okundu.
 

“Yaşamın her anı bayram tadında geçsin”

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Av. Emrah Kozay, Türkiye’ye ve dünyaya barış, kardeşlik, huzur getirmesi dileğiyle İslam aleminin kurban bayramını kutladı.
Yayınladığı kutlama mesajında dini bayramların önemine vurgu yapan Av.Kozay, bayramlarda oluşan hoşgörü ortamının toplumsal yaşama olumlu etkisinin çok anlamlı olduğunu kaydetti. Bu ortamın sadece bayramlarda değil yaşamın her anında var olması gerektiğinin altını çizen Av.Kozay, bayramların toplumu birleştiren, bütünleştiren, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, dargınlıkların, küslüklerin son bulduğu özel günler olduğuna işaret etti. Av.Kozay, “Yaşamın her anının bayram tadında geçmesi, ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik, huzur getirmesi dileğiyle CHP Adana İl Örgütü adına tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlarım” dedi.  
ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Av. Emrah Kozay, Türkiye’ye ve dünyaya barış, kardeşlik, huzur getirmesi dileğiyle İslam aleminin kurban bayramını kutladı.

Yayınladığı kutlama mesajında dini bayramların önemine vurgu yapan Av.Kozay, bayramlarda oluşan hoşgörü ortamının toplumsal yaşama olumlu etkisinin çok anlamlı olduğunu kaydetti. Bu ortamın sadece bayramlarda değil yaşamın her anında var olması gerektiğinin altını çizen Av.Kozay, bayramların toplumu birleştiren, bütünleştiren, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, dargınlıkların, küslüklerin son bulduğu özel günler olduğuna işaret etti.

Av.Kozay, “Yaşamın her anının bayram tadında geçmesi, ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik, huzur getirmesi dileğiyle CHP Adana İl Örgütü adına tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlarım” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.