Yazar Aktaş'tan D&R'de imza Günü

31.10.2019 - 16:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2019+ kez okundu.
 

Yazar Aktaş'tan D&R'de imza Günü

  Adanalı yazar Münevver Sevin Aktaş  geçtiğimiz gün Real M1 D&R mağazasında imza günü düzenledi. Yazar Aktaş bugüne kadar yazdığı denemelerini "Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık"  adı altında kitaplaştırırken,yazarın imza gününe katılım ve ilgi oldukça kalabalıktı. Yazar Aktaş imza gününe katılan sanatseverlere ve dostlarına teşekkürlerini iletirken yakın zamanlarda bir kitabının daha yayınlanabileceği müjdesiniverdi. MÜNEVVER SEVİN AKTAŞ KİMDİR? Münevver Sevin Aktaş 1974 yılı Adana doğumludur. Konya Selçuk Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Aktaş, halen çeşitli bloglardayazarlık yaparken aynı zamanda Yaratıcı Yazarlık Eğitimi aldı. Münevver Sevin Aktaş  bugüne kadar yazdığı deneme türündeki eserlerini kitaplaştırmış oldu.

 

Adanalı yazar Münevver Sevin Aktaş  geçtiğimiz gün Real M1 D&R mağazasında imza günü düzenledi.
Yazar Aktaş bugüne kadar yazdığı denemelerini "Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık"  adı altında kitaplaştırırken,yazarın imza gününe katılım ve ilgi oldukça kalabalıktı.
Yazar Aktaş imza gününe katılan sanatseverlere ve dostlarına teşekkürlerini iletirken yakın zamanlarda bir kitabının daha yayınlanabileceği müjdesiniverdi.
MÜNEVVER SEVİN AKTAŞ KİMDİR?
Münevver Sevin Aktaş 1974 yılı Adana doğumludur. Konya Selçuk Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Aktaş, halen çeşitli bloglardayazarlık yaparken aynı zamanda Yaratıcı Yazarlık Eğitimi aldı. Münevver Sevin Aktaş  bugüne kadar yazdığı deneme türündeki eserlerini kitaplaştırmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.