YAZAR AYÇA ÖZTORUN KOZAN KOLEJİNDE SÖYLEŞİ YAPTI.

KÜLTÜR-SANAT 12.03.2018 - 07:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2625+ kez okundu.
 

YAZAR AYÇA ÖZTORUN KOZAN KOLEJİNDE SÖYLEŞİ YAPTI.

Yazar Ayça Öztorun Kozan kolejinin konuğuydu. Ayça Öztorun öğrencilere uyuşturucunun zararları hakkında uyarılarda bulundu. “Bilgisayarı öğrenmek ve araştırmak amaçlı kullandığınızda bilgileri sayarsınız, fakat sosyal ağlarda zamanınızdan çalarak gezinirseniz yerinde sayarsınız” diyerek sosyal ağlardaki tehlikelere değindi. Yazmak için okumanın öneminden bahseden Öztorun, Çukurova Belediyesinin yapımını üstlendiği, öyküsünü ve senaryosunu yazdığı, Kozan’da çekilen film hakkında bilgiler vererek filmin, Uluslar arası film festivalinde Çukurova’yı temsil edeceğini söyledi. Okul yönetimi Yazar Öztorun’a plaketini teslim ettikten sonra şiirlerini okuyan Ayça Öztorun öğrencilerle vedalaştı.


Yazar Ayça Öztorun Kozan kolejinin konuğuydu.
Ayça Öztorun öğrencilere uyuşturucunun zararları hakkında uyarılarda bulundu.

“Bilgisayarı öğrenmek ve araştırmak amaçlı kullandığınızda bilgileri sayarsınız, fakat sosyal ağlarda zamanınızdan çalarak gezinirseniz yerinde sayarsınız” diyerek sosyal ağlardaki tehlikelere değindi.

Yazmak için okumanın öneminden bahseden Öztorun, Çukurova Belediyesinin yapımını üstlendiği, öyküsünü ve senaryosunu yazdığı, Kozan’da çekilen film hakkında bilgiler vererek filmin, Uluslar arası film festivalinde Çukurova’yı temsil edeceğini söyledi.

Okul yönetimi Yazar Öztorun’a plaketini teslim ettikten sonra şiirlerini okuyan Ayça Öztorun öğrencilerle vedalaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.