YENİ’DEN BÜNYAMİN AVCI’YA ZİYARET

GÜNDEM 11.01.2018 - 12:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2502+ kez okundu.
 

YENİ’DEN BÜNYAMİN AVCI’YA ZİYARET

  ADANA – Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Adana İl Başkanı Fikret Yeni, geçtiğimiz Aralık ayında göreve gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı ziyaret ederek başarılar diledi. Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni’nin çalışma arkadaşlarıyla birlikte yaptığı ziyaret, MHP İl Başkanlığında samimi bir ortamda gerçekleşti. MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, il divan kurulu üyeleriyle birlikte ağırladığı Yeni ve beraberindeki heyetin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. İki Başkanın sohbetinde, Türkiye’yi meşgul eden süreci, temsil ettikleri partilerin ve liderlerin bertaraf etme adına verdikleri mücadeleye atıf yapıldı. AVCI: BİZİM İÇİN ÖNCE DEVLET VE MİLLET GELİR MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkiye’nin içeriden ve dışarıdan kuşatma altında tutulduğunu, böylesi zor bir süreçte her türlü siyasi kaygı ve hesaptan uzak şekilde birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi ve yaşatılmasının çok önemli olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Hükûmetin gerek terörle gerekse dış politikada etkin ve kararlı mücadele tarzını çok önemsediklerini ve destek verdiklerini vurgulayan Avcı “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve bizlerin öncelikleri bellidir. Bizim için önce Devlet ve millet gelir. Devletin ve milletin bekası söz konusu zaman bizler daima ön saflarda oluruz. Sayın Genel Başkanımızın ortaya koymuş olduğu irade, sadece bizlerin değil sağduyu sahibi her vatandaşımızın desteğini ve takdirini almaktadır. Ortak değerlerin korunması ve yüceltilmesi adına yapılan çalışmaların ülkemiz adına hayırlı sonuçlar vereceğine yürekten inanıyoruz. Adana’da da herkesle, her kurumla Adana’nın yararına olacak her konuda birlikte adım atmaktan imtina etmeyiz.” dedi. YENİ: MİLLİ DURUŞ GÖSTERME MÜKELLEFİYETİ TAŞIYORUZ Konuk Başkan Fikret Yeni, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin devletin ve milletin bekası konusunda ortaya koyduğu çabayı ve verdiği mücadeleyi överken “Ülkenin içinde bulunduğu durum sebebiyle hakikaten milli bir duruş gösterme mükellefiyetini taşıyoruz. Bu noktada, Adana’da mümessili olduğunuz siyasi partinin 15 Temmuz’da gerek Adana’da gerekse genelde vatan hainlerine karşı tek ses, tek yürek hatta tek yumruk olma noktasındaki iradesi takdire şayandır. Ecdadın bizlere bıraktığı vatan toprağında hep beraber yaşıyoruz. İnşallah bu birliktelik, devletimizin geleceğiyle ilgili oluşabilecek her türlü tehditleri bertaraf etme noktasında çok büyük katkı verecektir. Ecdadımızın bıraktığı mirası, itibar noktasında bayrağını yere düşüren değil, bayrağı yükselten bir devlet olma yolunda gidiyoruz. İnşallah Rabbim hepimizi buna muvaffak eyler.” diye konuştu. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Toplu fotoğraf” verilerek son bulan ziyaretin ardından konuğu Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni’yi arabasına kadar uğurladı.

 

ADANA – Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Adana İl Başkanı Fikret Yeni,

geçtiğimiz Aralık ayında göreve gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı ziyaret ederek başarılar diledi.

Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni’nin çalışma arkadaşlarıyla birlikte yaptığı ziyaret, MHP İl Başkanlığında samimi bir ortamda gerçekleşti. MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, il divan kurulu üyeleriyle birlikte ağırladığı Yeni ve beraberindeki heyetin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. İki Başkanın sohbetinde, Türkiye’yi meşgul eden süreci, temsil ettikleri partilerin ve liderlerin bertaraf etme adına verdikleri mücadeleye atıf yapıldı.

AVCI: BİZİM İÇİN ÖNCE DEVLET VE MİLLET GELİR

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkiye’nin içeriden ve dışarıdan kuşatma altında tutulduğunu, böylesi zor bir süreçte her türlü siyasi kaygı ve hesaptan uzak şekilde birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi ve yaşatılmasının çok önemli olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Hükûmetin gerek terörle gerekse dış politikada etkin ve kararlı mücadele tarzını çok önemsediklerini ve destek verdiklerini vurgulayan Avcı “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve bizlerin öncelikleri bellidir. Bizim için önce Devlet ve millet gelir. Devletin ve milletin bekası söz konusu zaman bizler daima ön saflarda oluruz. Sayın Genel Başkanımızın ortaya koymuş olduğu irade, sadece bizlerin değil sağduyu sahibi her vatandaşımızın desteğini ve takdirini almaktadır. Ortak değerlerin korunması ve yüceltilmesi adına yapılan çalışmaların ülkemiz adına hayırlı sonuçlar vereceğine yürekten inanıyoruz. Adana’da da herkesle, her kurumla Adana’nın yararına olacak her konuda birlikte adım atmaktan imtina etmeyiz.” dedi.

YENİ: MİLLİ DURUŞ GÖSTERME MÜKELLEFİYETİ TAŞIYORUZ

Konuk Başkan Fikret Yeni, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin devletin ve milletin bekası konusunda ortaya koyduğu çabayı ve verdiği mücadeleyi överken “Ülkenin içinde bulunduğu durum sebebiyle hakikaten milli bir duruş gösterme mükellefiyetini taşıyoruz. Bu noktada, Adana’da mümessili olduğunuz siyasi partinin 15 Temmuz’da gerek Adana’da gerekse genelde vatan hainlerine karşı tek ses, tek yürek hatta tek yumruk olma noktasındaki iradesi takdire şayandır. Ecdadın bizlere bıraktığı vatan toprağında hep beraber yaşıyoruz. İnşallah bu birliktelik, devletimizin geleceğiyle ilgili oluşabilecek her türlü tehditleri bertaraf etme noktasında çok büyük katkı verecektir. Ecdadımızın bıraktığı mirası, itibar noktasında bayrağını yere düşüren değil, bayrağı yükselten bir devlet olma yolunda gidiyoruz. İnşallah Rabbim hepimizi buna muvaffak eyler.” diye konuştu.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Toplu fotoğraf” verilerek son bulan ziyaretin ardından konuğu Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni’yi arabasına kadar uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.