“YENİ İBO” LAKAPLI SES SANATÇISI MÜŞTAK AVCI CEYHAN’DA!

GÜNDEM 08.12.2018 - 15:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2124+ kez okundu.
 

“YENİ İBO” LAKAPLI SES SANATÇISI MÜŞTAK AVCI CEYHAN’DA!

     Sosyal medyada paylaştığı videolarla fenomen hale gelen Irak Türkmeni inşaat işçisi Müştak Avcı konser için Ceyhan’a geliyor.    İbrahim Tatlıses’e olan benzerliği ile  dikkat çeken Avcı; “ Yeni İbo” lakabıyla anılmaya başladı. Ceyhan Belediyesi tarafından 7 Aralık Cuma günü Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konsere Irak Türkmen Edebiyatçıları Türkiye Temsilcisi Şair Vaat Havadioğlu’da şiir dinletisiyle renk katacak.    Konsere tüm Ceyhanlıları davet eden Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak; “  Müştak kardeşimiz sesi ve duruşuyla kısa bir sürede halkımızın beğenisini kazandı. Bir dönem kendisini ve ailesini Ceyhan’da misafir etmiştik. O dönemden bu yana güzel diyaloglarımız ve anılarımız oldu. Kendisini Ceyhan’a davet ettik. 7 Aralık Cuma günü saat 19.00’da Müştak Avcı konserimize tüm hemşerilerimiz davet ediyorum. “dedi.    

    

Sosyal medyada paylaştığı videolarla fenomen hale gelen Irak Türkmeni inşaat işçisi Müştak Avcı konser için Ceyhan’a geliyor.

   İbrahim Tatlıses’e olan benzerliği ile  dikkat çeken Avcı; “ Yeni İbo” lakabıyla anılmaya başladı.

Ceyhan Belediyesi tarafından 7 Aralık Cuma günü Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konsere Irak Türkmen Edebiyatçıları Türkiye Temsilcisi Şair Vaat Havadioğlu’da şiir dinletisiyle renk katacak.

   Konsere tüm Ceyhanlıları davet eden Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak;

“  Müştak kardeşimiz sesi ve duruşuyla kısa bir sürede halkımızın beğenisini kazandı. Bir dönem kendisini ve ailesini Ceyhan’da misafir etmiştik. O dönemden bu yana güzel diyaloglarımız ve anılarımız oldu. Kendisini Ceyhan’a davet ettik. 7 Aralık Cuma günü saat 19.00’da Müştak Avcı konserimize tüm hemşerilerimiz davet ediyorum. “dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.