Yeni nesil evler için mükemmel bir seçim BTicino D45

GÜNDEM 15.09.2018 - 13:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1881+ kez okundu.
 

Yeni nesil evler için mükemmel bir seçim BTicino D45

Müstakil, çok katlı ve kompleks binalarda kullanıcısına kurulum ve fiyat avantajı sağlayan BTicino D45, az sayıda sistem aksesuarı ve basit kablolama sistemiyle tasarımcıların tercihi oluyor. MyHOME otomasyon sistemiyle de entegre olabilen D45, modern evler için mükemmel bir seçim olmasının yanı sıra Legrand Grubu’nun teknolojik uzmanlığını arkasına alarak İtalyan tasarımını yaşam alanlarına taşıyor.   Yüksek performans özelliğiyle büyük beğeni toplayan BTicino D45 İnterkom Sistemi, yaşam alanlarına minimal bir bakış açısı getiriyor. Dijital Bus teknolojisi sayesinde otomatik olarak video sinyalini eşitleyip güçlendirebilen ve  noktadan noktaya 1km görüntü aktarımı yapabilen D45, akıllı güç kaynağı sayesinde daha uzak noktalara renkli görüntü sağladığı gibi otomatik olarak enerji tasarrufu moduna geçerek sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlıyor.   Şık, ince ve kompakt Yeni nesil evler için mükemmel bir seçim olan BTicino D45 İnterkom Sistemi, şık, ince ve kompakt monitörleriyle beğeni kazanıyor.Girişpanelleri, sesli ve renkligörüntülümonitörler, güvenlikkonsolu, aksesuarlar ve güçkaynağıolmaküzere 5 anaürüngrubundanoluşan D45, Legrand Grubu’nunteknolojikuzmanlığınıarkasınaalmasınınötesindeİtalyantasarımınıyaşamalanlarınataşıyor. MyHOMEotomasyonsistemiyle de entegreolabilenD45, enerjitasarrufunudestekleyentasarımıyla ve tasarımındakibakırkullanımınınyüzde 70 oranındaazaltılmasıylasürdürülebilirbirdünyaya da katkısağlıyor. Site gibiçokluyapılarda tam birçözümsağlayan D45 sistemiileyüksekkatlardagörüntü ve seskaybıyaşatmadanaynıkaliteyitümkatlardaaynınetliktealmayıgarantieder.  Sistemkurulumutamamlandıktansonraprojeyegöreistenildiğitakdirdehiçbirdeğişiklikyapmadanilavelerkolaylıklayapılabilir.Asansörçağırma, alarm bağlantısı ve SOS gibifonksiyonlarsayesindekonfor ve güvenlikalanlarınızıgenişletebilirsiniz.   Renkli ve dokunmatik ekranlarıyla kullanıcısına kullanım kolaylığı sağlayan BTicino D45, modern evler için birinci sınıf güvenlik fonksiyonlarını sesli ve ahizeli olan modelinde sunuyor. Monitörlere, güvenlik merkezi ünitesiyle doğrudan iletişime geçmeyi sağlayacak alarm sensörleri bağlanabiliyor. S.O.S tuşu, bütün blok daireleri arasında iletişim kurabilme özelliği, monitörlerde sabotaj koruma ve güvenlik merkezine kamera bağlayabilme, alarm kaydetme ve saklama gibi yenilikler, BTicino D45 İnterkom Sistemi’nde yer alıyor.

Müstakil, çok katlı ve kompleks binalarda kullanıcısına kurulum ve fiyat avantajı sağlayan BTicino D45, az sayıda sistem aksesuarı ve basit kablolama sistemiyle tasarımcıların tercihi oluyor. MyHOME otomasyon sistemiyle de entegre olabilen D45, modern evler için mükemmel bir seçim olmasının yanı sıra Legrand Grubu’nun teknolojik uzmanlığını arkasına alarak İtalyan tasarımını yaşam alanlarına taşıyor.

 

Yüksek performans özelliğiyle büyük beğeni toplayan BTicino D45 İnterkom Sistemi, yaşam alanlarına minimal bir bakış açısı getiriyor. Dijital Bus teknolojisi sayesinde otomatik olarak video sinyalini eşitleyip güçlendirebilen ve  noktadan noktaya 1km görüntü aktarımı yapabilen D45, akıllı güç kaynağı sayesinde daha uzak noktalara renkli görüntü sağladığı gibi otomatik olarak enerji tasarrufu moduna geçerek sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlıyor.

 

Şık, ince ve kompakt

Yeni nesil evler için mükemmel bir seçim olan BTicino D45 İnterkom Sistemi, şık, ince ve kompakt monitörleriyle beğeni kazanıyor.Girişpanelleri, sesli ve renkligörüntülümonitörler, güvenlikkonsolu, aksesuarlar ve güçkaynağıolmaküzere 5 anaürüngrubundanoluşan D45, Legrand Grubu’nunteknolojikuzmanlığınıarkasınaalmasınınötesindeİtalyantasarımınıyaşamalanlarınataşıyor. MyHOMEotomasyonsistemiyle de entegreolabilenD45, enerjitasarrufunudestekleyentasarımıyla ve tasarımındakibakırkullanımınınyüzde 70 oranındaazaltılmasıylasürdürülebilirbirdünyaya da katkısağlıyor.

Site gibiçokluyapılarda tam birçözümsağlayan D45 sistemiileyüksekkatlardagörüntü ve seskaybıyaşatmadanaynıkaliteyitümkatlardaaynınetliktealmayıgarantieder.  Sistemkurulumutamamlandıktansonraprojeyegöreistenildiğitakdirdehiçbirdeğişiklikyapmadanilavelerkolaylıklayapılabilir.Asansörçağırma, alarm bağlantısı ve SOS gibifonksiyonlarsayesindekonfor ve güvenlikalanlarınızıgenişletebilirsiniz.

 

Renkli ve dokunmatik ekranlarıyla kullanıcısına kullanım kolaylığı sağlayan BTicino D45, modern evler için birinci sınıf güvenlik fonksiyonlarını sesli ve ahizeli olan modelinde sunuyor. Monitörlere, güvenlik merkezi ünitesiyle doğrudan iletişime geçmeyi sağlayacak alarm sensörleri bağlanabiliyor. S.O.S tuşu, bütün blok daireleri arasında iletişim kurabilme özelliği, monitörlerde sabotaj koruma ve güvenlik merkezine kamera bağlayabilme, alarm kaydetme ve saklama gibi yenilikler, BTicino D45 İnterkom Sistemi’nde yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.