Yeni Uyku Öncesi Rutininiz Deezer’dan

TEKNOLOJİ 12.12.2020 - 14:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1805+ kez okundu.
 

Yeni Uyku Öncesi Rutininiz Deezer’dan

  Deezer, mobil uygulamasına bir “uyku zamanlayıcı” ekledi. Böylece kullanıcılar uykuya daldığında Deezer kapanacak. Ayrıca kullanıcıların uykuya geçmesine yardımcı olmak için global müzik hizmeti sağlayıcısı en rahatlatıcı podcast’lerini “ Uyku Vakti Hikayelerinde topladı.   “Uyku Zamanlayıcısı” düğmesi çalmakta olan podcast ya da şarkının “oynat” tuşunun hemen altında bulunuyor. Aktive etmek için simgeye dokunup 5 dakikadan 1 saate kadar bir süre seçmek yeterli. Süre sonunda uygulama kapanacak. iOS kullanıcıları ayrıca zamanlayıcıyı bölüm sonunda kapanacak şekilde seçebilecekler.   Uyku öncesinde hangi podcast’i dinleyeceklerine karar vermek içinse Deezer severler her akşam 17:00 ile sabah 5:00 arasında şovlar bölümünden Masallar’ı seçip ve Uyku Öncesi Hikayelerini arayabilirler. Bu bölümde tam bir rahatlama için en iyi öyküler, şiir ve meditasyon içeren uluslararası ve yerel öneriler bulunacak.   Uyku Öncesi Hikayelerini bulmak ve uyku zamanlayıcıya ulaşmak için mobil uygulamanızı güncellemeyi unutmayın.   Deezer Hakkında Deezer, dünya çapında 56 milyon müzik parçasını aylık 16 milyon aktif kullanıcıya ulaştırıyor. Tüm dünyada 180'den fazla ülkede bulunan Deezer, herhangi bir cihazdan dünyanın en büyük ve en çok çeşitliliğe sahip müzik kataloglarına erişim imkânı sunuyor. Deezer, beğendiğiniz eski şarkılar ile yeni şarkı önerilerinin sürekli değişen bir akışta sunulduğu eşsiz bir özellik olan Flow’a sahip tek müzik yayın servisidir. Sezgisel, tescilli bir algoritmanın yanı sıra ve müziksever editörler tarafından oluşturulan Flow listeleriniz, tüm müziklerinizi size özel taze keşiflerle arka arkaya dinleyebileceğiniz tek yerdir. Deezer, akıllı telefon, tablet, PC, dizüstü bilgisayar, ev ses sistemi, bağlantılı araç ya da akıllı TV gibi sevdiğiniz cihazlarda kullanılabilir. 2007'den bu yana müzik yayın servisi veren Deezer’ın, merkezinin bulunduğu Paris'in yanı sıra Sao Paulo, Berlin, Londra, Miami, Dubai ve dünyanın dört bir yanında ofisleri bulunuyor. Deezer, iPhone, iPad, Android ve Windows cihazlarından veya deezer.com web adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Deezer ile ilgili en son haberleri Deezer.com/company/press adresinden alabilirsiniz.

 

Deezer, mobil uygulamasına bir “uyku zamanlayıcı” ekledi. Böylece kullanıcılar uykuya daldığında Deezer kapanacak. Ayrıca kullanıcıların uykuya geçmesine yardımcı olmak için global müzik hizmeti sağlayıcısı en rahatlatıcı podcast’lerini “ Uyku Vakti Hikayelerinde topladı.

 

“Uyku Zamanlayıcısı” düğmesi çalmakta olan podcast ya da şarkının “oynat” tuşunun hemen altında bulunuyor. Aktive etmek için simgeye dokunup 5 dakikadan 1 saate kadar bir süre seçmek yeterli. Süre sonunda uygulama kapanacak. iOS kullanıcıları ayrıca zamanlayıcıyı bölüm sonunda kapanacak şekilde seçebilecekler.

 

Uyku öncesinde hangi podcast’i dinleyeceklerine karar vermek içinse Deezer severler her akşam 17:00 ile sabah 5:00 arasında şovlar bölümünden Masallar’ı seçip ve Uyku Öncesi Hikayelerini arayabilirler. Bu bölümde tam bir rahatlama için en iyi öyküler, şiir ve meditasyon içeren uluslararası ve yerel öneriler bulunacak.

 

Uyku Öncesi Hikayelerini bulmak ve uyku zamanlayıcıya ulaşmak için mobil uygulamanızı güncellemeyi unutmayın.

 

Deezer Hakkında

Deezer, dünya çapında 56 milyon müzik parçasını aylık 16 milyon aktif kullanıcıya ulaştırıyor. Tüm dünyada 180'den fazla ülkede bulunan Deezer, herhangi bir cihazdan dünyanın en büyük ve en çok çeşitliliğe sahip müzik kataloglarına erişim imkânı sunuyor. Deezer, beğendiğiniz eski şarkılar ile yeni şarkı önerilerinin sürekli değişen bir akışta sunulduğu eşsiz bir özellik olan Flow’a sahip tek müzik yayın servisidir. Sezgisel, tescilli bir algoritmanın yanı sıra ve müziksever editörler tarafından oluşturulan Flow listeleriniz, tüm müziklerinizi size özel taze keşiflerle arka arkaya dinleyebileceğiniz tek yerdir. Deezer, akıllı telefon, tablet, PC, dizüstü bilgisayar, ev ses sistemi, bağlantılı araç ya da akıllı TV gibi sevdiğiniz cihazlarda kullanılabilir.

2007'den bu yana müzik yayın servisi veren Deezer’ın, merkezinin bulunduğu Paris'in yanı sıra Sao Paulo, Berlin, Londra, Miami, Dubai ve dünyanın dört bir yanında ofisleri bulunuyor. Deezer, iPhone, iPad, Android ve Windows cihazlarından veya deezer.com web adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Deezer ile ilgili en son haberleri Deezer.com/company/press adresinden alabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.