'Yerel seçimler CHP'nin zaferi ile sonuçlanacak'

SİYASET 25.11.2018 - 17:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2244+ kez okundu.
 

'Yerel seçimler CHP'nin zaferi ile sonuçlanacak'

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Av.Erbek kazanmak için iddialı olduklarını belirtti
  Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Av.Aziz Erbek, iktidarın ve muhalefetin Adana'da tek rakibinin CHP ve doğru bir aday olduğunu belirterek, ‘Kentimizde ittifak olsa da olmasa da, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ifade ettiği gibi biz Adana'da gönül ittifakını çoktan kurduk.'dedi. CHP ADANALININ TEK UMUDU Büyükşehir'i açık ara farkla kazanacağını iddia eden Av.Erbek, 'İktidar ve muhalefet Adana üzerinde pazarlık yapma telaşında. Ancak her ikisi de CHP'nin bu seçim döneminde Adanalının tek umudu olduğunu da görüyor.Adana'da tek gerçek ise, artık sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışının kentimizde hakim olmasıdır.'diye konuştu. REKLAM BAHANE, REKLAM ÜCRETLERİ ŞAHANE 2014 yerel seçimlerinden bu yana Adana'ya yapılan hizmetlerin sadece milyonlarca lira ödenen ilan ve reklam afişlerinde kaldığına dikkat çeken Av.Erbek, 'Büyükşehir Belediyesi çok güzel reklam yapıyor. İlan, reklam işini verdiği firmalar da 4,5 yıldır Büyükşehir'den her ay aldığı ücretin hakkını veriyor!!!.Bitmeyen işler, sanki bitmiş gibi reklam panolarına yansıyor, proje diye halka sunulan ilanlar, hizmetlerin bitmiş diye algılanmasına neden oluyor.Büyükşehir'in hala bitiremediği en büyük projesi Adnan Menderes Bulvarı Projesi. Güzel bir girişim yaptılar vatandaşlar adına ama, Amerikan Adası'nda hala kıyı kenarındaki kiralık sandalyeleri gören yok. Her yer işgal altında. Kentin nefes alacak yerinde Adanalı bir kilim serip oturacak yer bulamıyor. Bulvar üstüne de her yerde olduğu gibi yine büfe işgalleri yaptılar. Yolu daralttılar, trafik akışı tamamen kendi halinde ilerliyor.Orta refüjü iptal ederek, gidiş-geliş yolu yaptılar.Bu durumda vatandaşı da mağdur ettiler.'dedi. ADANA'YA ZARAR VERDİLER Biz proje açıkladıkça kente de hareketlilik geldi diyen Av.Erbek, 'İki yıldır yaptığımız proje açıklamaları ve çalışmalarımız Adana'ya da katkı koydu.Alt ve üst geçit çalışmaları, tek yönde trafik akışı, metro ile ilgili yaptığımız açıklamalar, istihdam için kooperatifleşme ve daha çok sayıda projemiz, Büyükşehir Belediyesi'ne de yol gösterici oldu. Ancak bir projeyi ana hatları ile uygulamak başarı getirir. Büyükşehir'in bizi örnek alarak yaptığı her proje alt yapısı olmadığı için kentimize yarar değil, zarar verdi.'diye belirtti.    
CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Av.Erbek kazanmak için iddialı olduklarını belirtti

 

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Av.Aziz Erbek, iktidarın ve muhalefetin Adana'da tek rakibinin CHP ve doğru bir aday olduğunu belirterek, ‘Kentimizde ittifak olsa da olmasa da, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ifade ettiği gibi biz Adana'da gönül ittifakını çoktan kurduk.'dedi.

CHP ADANALININ TEK UMUDU

Büyükşehir'i açık ara farkla kazanacağını iddia eden Av.Erbek, 'İktidar ve muhalefet Adana üzerinde pazarlık yapma telaşında. Ancak her ikisi de CHP'nin bu seçim döneminde Adanalının tek umudu olduğunu da görüyor.Adana'da tek gerçek ise, artık sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışının kentimizde hakim olmasıdır.'diye konuştu.

REKLAM BAHANE, REKLAM ÜCRETLERİ ŞAHANE

2014 yerel seçimlerinden bu yana Adana'ya yapılan hizmetlerin sadece milyonlarca lira ödenen ilan ve reklam afişlerinde kaldığına dikkat çeken Av.Erbek, 'Büyükşehir Belediyesi çok güzel reklam yapıyor. İlan, reklam işini verdiği firmalar da 4,5 yıldır Büyükşehir'den her ay aldığı ücretin hakkını veriyor!!!.Bitmeyen işler, sanki bitmiş gibi reklam panolarına yansıyor, proje diye halka sunulan ilanlar, hizmetlerin bitmiş diye algılanmasına neden oluyor.Büyükşehir'in hala bitiremediği en büyük projesi Adnan Menderes Bulvarı Projesi. Güzel bir girişim yaptılar vatandaşlar adına ama, Amerikan Adası'nda hala kıyı kenarındaki kiralık sandalyeleri gören yok. Her yer işgal altında. Kentin nefes alacak yerinde Adanalı bir kilim serip oturacak yer bulamıyor. Bulvar üstüne de her yerde olduğu gibi yine büfe işgalleri yaptılar. Yolu daralttılar, trafik akışı tamamen kendi halinde ilerliyor.Orta refüjü iptal ederek, gidiş-geliş yolu yaptılar.Bu durumda vatandaşı da mağdur ettiler.'dedi.

ADANA'YA ZARAR VERDİLER

Biz proje açıkladıkça kente de hareketlilik geldi diyen Av.Erbek, 'İki yıldır yaptığımız proje açıklamaları ve çalışmalarımız Adana'ya da katkı koydu.Alt ve üst geçit çalışmaları, tek yönde trafik akışı, metro ile ilgili yaptığımız açıklamalar, istihdam için kooperatifleşme ve daha çok sayıda projemiz, Büyükşehir Belediyesi'ne de yol gösterici oldu. Ancak bir projeyi ana hatları ile uygulamak başarı getirir. Büyükşehir'in bizi örnek alarak yaptığı her proje alt yapısı olmadığı için kentimize yarar değil, zarar verdi.'diye belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.