Yeşil alan peşkeş mi çekiliyor?

GÜNDEM 10.03.2019 - 17:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1276+ kez okundu.
 

Yeşil alan peşkeş mi çekiliyor?

İmar planında yeşil alan olarak görülen bir alana bina dikiliyor. Göz göre göre yeşil alan gasp ediliyor. ÇANAK TUTMAYIN, GASPI ÖNLEYİN Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa mahallesi, Aliya İzzet Begoviç Bulvarı,  75328 sokak girişinde bulunan ve Seyhan Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren alanda inşaatın başlaması tepkilere neden oldu. Mahalle sakinleri,  imar planında yeşil alan görünen yere bina yapılmasına Seyhan Belediyesi’nin çanak tutmak yerine yeşil alan gaspını engellemesini istiyor. İMAR RANTI YÜKSEK BÖLGE İmar rantı yüksek olan bölgedeki yeşil alanda bina yapımının başlanması nedeniyle defalarca Seyhan Belediyesi’ne şikayetlerde bulunduklarını belirten mahalle sakinleri, “Her yer bina. Nefes alacak alanımız olsun istiyoruz. Yeşil alanımızı peşkeş çekiyorlar. Bu bir seçim rüşveti mi? İmar planını hepimiz gördük. 75328 no’lu sokak ki bu yer yeşil alandır ve peşkeş çekilmektedir” dediler.  

İmar planında yeşil alan olarak görülen bir alana bina dikiliyor. Göz göre göre yeşil alan gasp ediliyor.

ÇANAK TUTMAYIN, GASPI ÖNLEYİN

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa mahallesi, Aliya İzzet Begoviç Bulvarı,  75328 sokak girişinde bulunan ve Seyhan Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren alanda inşaatın başlaması tepkilere neden oldu. Mahalle sakinleri,  imar planında yeşil alan görünen yere bina yapılmasına Seyhan Belediyesi’nin çanak tutmak yerine yeşil alan gaspını engellemesini istiyor.

İMAR RANTI YÜKSEK BÖLGE

İmar rantı yüksek olan bölgedeki yeşil alanda bina yapımının başlanması nedeniyle defalarca Seyhan Belediyesi’ne şikayetlerde bulunduklarını belirten mahalle sakinleri, “Her yer bina. Nefes alacak alanımız olsun istiyoruz. Yeşil alanımızı peşkeş çekiyorlar. Bu bir seçim rüşveti mi? İmar planını hepimiz gördük. 75328 no’lu sokak ki bu yer yeşil alandır ve peşkeş çekilmektedir” dediler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.