Yılın yorgunluğunu “Bahar Şenliği”nde attılar

GENÇLİK 19.05.2017 - 10:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1978+ kez okundu.
 

Yılın yorgunluğunu “Bahar Şenliği”nde attılar

  Erkan Koleji öğrencileri, yoğun eğitim programı ve sınavlarla geçen 2016-2017 eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu “Bahar Şenliği”nde attı. Yenilikçi eğitim anlayışının yanı sıra düzenlediği sportif, kültürel ve sosyal etkinliklerle de adından söz ettiren Erkan Koleji, eğlenceli yarışma ve aktivitelerle bahara “merhaba” dedi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bahar Şenliği”, öğrenci, öğretmen ve velilerin yoğun katılımıyla okul bahçesinde gerçekleştirildi. Sabah saatlerinde başlayan şenlik, birbirinden güzel aktiviteler ve eğlenceli yarışmalarla akşama kadar devam etti. Anaokulundan liseye bütün öğrencilerin katıldığı ekinlik için okul bahçesine zıp zıp ve şişme oyun parkı kuruldu. Palyaço eşliğinde renkli aktivitelerle eğlenen öğrenciler, halat çekme ve çuval yarışlarında kıyasıya mücadele etti. Öğrenciler, yarışlarda birbirlerine üstünlük sağlayabilmek için yoğun çaba harcadı. Erkan Koleji öğrencileri, 8D sinema etkinliği ve dans gösterileriyle eğlencenin tadını çıkardı.   

 

Erkan Koleji öğrencileri, yoğun eğitim programı ve sınavlarla geçen 2016-2017 eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu “Bahar Şenliği”nde attı.

Yenilikçi eğitim anlayışının yanı sıra düzenlediği sportif, kültürel ve sosyal etkinliklerle de adından söz ettiren Erkan Koleji, eğlenceli yarışma ve aktivitelerle bahara “merhaba” dedi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bahar Şenliği”, öğrenci, öğretmen ve velilerin yoğun katılımıyla okul bahçesinde gerçekleştirildi. Sabah saatlerinde başlayan şenlik, birbirinden güzel aktiviteler ve eğlenceli yarışmalarla akşama kadar devam etti.

Anaokulundan liseye bütün öğrencilerin katıldığı ekinlik için okul bahçesine zıp zıp ve şişme oyun parkı kuruldu. Palyaço eşliğinde renkli aktivitelerle eğlenen öğrenciler, halat çekme ve çuval yarışlarında kıyasıya mücadele etti. Öğrenciler, yarışlarda birbirlerine üstünlük sağlayabilmek için yoğun çaba harcadı. Erkan Koleji öğrencileri, 8D sinema etkinliği ve dans gösterileriyle eğlencenin tadını çıkardı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.