YİNE KADIN, YİNE ŞİDDET!

12.11.2017 - 14:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1890+ kez okundu.
 

YİNE KADIN, YİNE ŞİDDET!

  Kadına şiddet bitmek bilmiyor. Adana’da 3 çocuk annesi bir kadın, ayrıldığı eşi ile üvey kardeşi tarafından döner bıçaklı saldırıda ağır yaralandı. Polis, saldırının ardından savcılık kararıyla kadının evini 24 saat koruma altına aldı. BABA PARA İSTEDİ, ÜVEY OĞUL SALDIRDI Huriye Gülağacı, 10 yıl önce akrabası da olan Mustafa Gülağacı ile evlendi, 3 yıl önce ise geçimsizlik sebebiyle ayrıldı. 3 çocuk annesi kadın tarlalarda çalışarak geçimini sağlamaya başladı. İddialara göre, boşandığı eşi tarafından sürekli tehdit edilen genç kadının para meselesinden dolayı babası A.G ile de arası açıldı. Babasının parasal isteklerini, kazancının ancak kendisine yettiğini belirterek geri çeviren Huriye Gülağacı, geçtiğimiz günlerde işe gideceği sırada iki kişinin döner bıçaklı saldırısına uğradı. Kafası ile ellerine aldığı darbelerle ağır yaralanan Huriye Gülağacı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. POLİS SALDIRGANI YAKALADI, ESKİ KOCA KAÇTI Huriye Gülağacı’na döner bıçaklı saldırıyı gerçekleştirenlerin üvey kardeş Salih Gülağacı ile eski eşi Mustafa Gülağacı olduğu ortaya çıktı. Polis, genç kadının cebindeki 3 bin 500 TL’yi de zorla aldıkları belirlenen saldırgan Salih Gülağacı’nı kısa sürede yakalamayı başardı. Olayı azmettirdiği öne sürülen baba A.G. da gözaltına alındı. Kaçan saldırgan eski eş Mustafa Gülağacı ise aranıyor. EV 24 SAAT KORUMA ALTINA ALINDI Bu arada, polis Huriye Gülağacı’nın merkez Yüreğir ilçesi Levent mahallesindeki evini, olası başka bir saldırıya karşı savcılık tarafından verilen koruma kararına istinaden 24 saat gözetim altında tutuyor.

 

Kadına şiddet bitmek bilmiyor. Adana’da 3 çocuk annesi bir kadın, ayrıldığı eşi ile üvey kardeşi tarafından döner bıçaklı saldırıda ağır yaralandı. Polis, saldırının ardından savcılık kararıyla kadının evini 24 saat koruma altına aldı.

BABA PARA İSTEDİ, ÜVEY OĞUL SALDIRDI

Huriye Gülağacı, 10 yıl önce akrabası da olan Mustafa Gülağacı ile evlendi, 3 yıl önce ise geçimsizlik sebebiyle ayrıldı. 3 çocuk annesi kadın tarlalarda çalışarak geçimini sağlamaya başladı. İddialara göre, boşandığı eşi tarafından sürekli tehdit edilen genç kadının para meselesinden dolayı babası A.G ile de arası açıldı. Babasının parasal isteklerini, kazancının ancak kendisine yettiğini belirterek geri çeviren Huriye Gülağacı, geçtiğimiz günlerde işe gideceği sırada iki kişinin döner bıçaklı saldırısına uğradı. Kafası ile ellerine aldığı darbelerle ağır yaralanan Huriye Gülağacı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

POLİS SALDIRGANI YAKALADI, ESKİ KOCA KAÇTI

Huriye Gülağacı’na döner bıçaklı saldırıyı gerçekleştirenlerin üvey kardeş Salih Gülağacı ile eski eşi Mustafa Gülağacı olduğu ortaya çıktı. Polis, genç kadının cebindeki 3 bin 500 TL’yi de zorla aldıkları belirlenen saldırgan Salih Gülağacı’nı kısa sürede yakalamayı başardı. Olayı azmettirdiği öne sürülen baba A.G. da gözaltına alındı. Kaçan saldırgan eski eş Mustafa Gülağacı ise aranıyor.

EV 24 SAAT KORUMA ALTINA ALINDI

Bu arada, polis Huriye Gülağacı’nın merkez Yüreğir ilçesi Levent mahallesindeki evini, olası başka bir saldırıya karşı savcılık tarafından verilen koruma kararına istinaden 24 saat gözetim altında tutuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.