YÜREĞİR'DE ÇÖP KONTEYNERLERİ YENİLENİYOR

GÜNDEM 21.07.2020 - 14:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1725+ kez okundu.
 

YÜREĞİR'DE ÇÖP KONTEYNERLERİ YENİLENİYOR

  Yüreğir'de halk sağlığını korumak ve daha temiz bir Yüreğir için  etrafa kötü koku yayan ve eskiyen çöp konteynerleri yenileniyor. Bugüne kadar 3000 çöp konteyner yenilendi. Toplam sayısı 3500'ü bulacak konteyner ile Yüreğir'imiz daha temiz olacak. Temiz bir Yüreğir için ekiplerin olağanüstü bir çalışma yürüttüğünü belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemide  kişisel temizliğin ve çevre temizliğinin ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı. Pandemi süresince temizlik işleri ekiplerimiz bütün cadde ve sokakları düzenli olarak deterjanlı su ile yıkadılar. Bütün kamu kurumlarımız, kalabalık işyerleri ve ibadethaneler düzenli olarak temizlenip dezenfekte edildi.  Yüreğir'de ömrünü tamamlayan, bulundukları bölgede vatandaşlarımızı ve çevreyi rahatsız eden konteynerler  yenileri ile değiştiriliyor. Ekiplerimiz şu ana kadar 3000 bin konteyneri yeniledi. Toplam 3500 konteyner yenilenecektir. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe sınırları içindeki konteynerlerin yerinde temizlenmesi için yıkama aracı ve basınçlı su ile konteyner temizliği de düzenli olarak  yapılmaktadır. Konteynerler periyodik olarak yıkanıp dezenfekte edilmektedir.''şeklinde konuştu. Eski konteynerlerin atölyede yenilenerek ihtiyaç olan bölgelere tekrar dağıtıldığını belirten Başkan Kocaispir ''Kendi ekiplerimiz eski konteynerleri atölyemizde boya ve bakımlarını yaparak tekrar kullanıyoruz. Böylece eski konteynerleri de değerlendiriyoruz.'' dedi.

 

Yüreğir'de halk sağlığını korumak ve daha temiz bir Yüreğir için  etrafa kötü koku yayan ve eskiyen çöp konteynerleri yenileniyor. Bugüne kadar 3000 çöp konteyner yenilendi. Toplam sayısı 3500'ü bulacak konteyner ile Yüreğir'imiz daha temiz olacak.

Temiz bir Yüreğir için ekiplerin olağanüstü bir çalışma yürüttüğünü belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemide  kişisel temizliğin ve çevre temizliğinin ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı. Pandemi süresince temizlik işleri ekiplerimiz bütün cadde ve sokakları düzenli olarak deterjanlı su ile yıkadılar. Bütün kamu kurumlarımız, kalabalık işyerleri ve ibadethaneler düzenli olarak temizlenip dezenfekte edildi.  Yüreğir'de ömrünü tamamlayan, bulundukları bölgede vatandaşlarımızı ve çevreyi rahatsız eden konteynerler  yenileri ile değiştiriliyor. Ekiplerimiz şu ana kadar 3000 bin konteyneri yeniledi. Toplam 3500 konteyner yenilenecektir.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe sınırları içindeki konteynerlerin yerinde temizlenmesi için yıkama aracı ve basınçlı su ile konteyner temizliği de düzenli olarak  yapılmaktadır. Konteynerler periyodik olarak yıkanıp dezenfekte edilmektedir.''şeklinde konuştu.

Eski konteynerlerin atölyede yenilenerek ihtiyaç olan bölgelere tekrar dağıtıldığını belirten Başkan Kocaispir ''Kendi ekiplerimiz eski konteynerleri atölyemizde boya ve bakımlarını yaparak tekrar kullanıyoruz. Böylece eski konteynerleri de değerlendiriyoruz.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.