YÜREĞİR’DE “İLK”LER YAŞANIYOR

SPOR 19.05.2018 - 07:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1499+ kez okundu.
 

YÜREĞİR’DE “İLK”LER YAŞANIYOR

    Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde Gençlik Haftası dolayısıyla çeşitli müsabakalar gerçekleştirilirken, ilk defa ortaokul ve liseler arası kort tenis turnuvası düzenlendi.   KORT TENİS TURNUVASINA BÜYÜK İLGİ   Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Ulu, Gençlik Haftası kapsamında liseler arası voleybol turnuvası ve ilçede ilk kez ortaokul ve liseler arası kort tenis turnuvası gerçekleştirdiklerini, turnuvanın ilk olmasına rağmen katılımın oldukça yoğun olduğunu söyledi.   SPORCULARA MADALYA VE KUPA VERİLDİ   Grup maçlarının okulların spor salonlarında final maçlarının ise Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda düzenlendiğini dile getiren Ulu, müsabakalar sonunda sporculara madalya ve kupa verildiğini ifade etti.    KORT TENİSİ YAYGINLAŞTIRILACAK   Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın destek ve katkılarıyla ilçe genelinde birçok sportif faaliyetleri yapıldığına işaret eden Ulu, “İlçemiz genelinde “Fair-Play” çerçevesinde düzenlenen müsabakaları aralıksız olarak sürdürürken 7’den 70’e her yaş grubuna hitap eden kort tenisini yaygınlaştırmak için gerekli tüm çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.    KATILIMCILARA TEŞEKKÜR   Ulu, Yüreğir’de yetişmiş birisi olduğunu hatırlatarak, “Biz çocukluk dönemimizde böyle bir sporu görmedik ve yaşayamadık. Kort tenisin varlığından bile haberdar değildik. Yüreğir, spor potansiyeli olan bir ilçedir. Bu potansiyeli ile birçok branşta olduğu gibi kort tenisinde de güzel yerlere geleceğinden hiç şüphem yoktur. İlçemizde turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen il temsilcimiz Feridun Açan, koordinatör Yasin Pekmez ve Siraç Ekinci ile diğer hakem ve antrenörlerimize, ayrıca spora ve sporcuya gönül veren Mahalle Muhtarımız Ali Kubat’a katılımcılara, velilerimize ve basınımızın değerli temsilcilerine canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.   YÜREĞİR’DE ULUSAL VE ULUSLARARASI TURNUVALAR DÜZENLENİYOR   Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki tesislerin kentin olduğu kadar, iller arası ulusal ve uluslararası birçok organizasyonlara da ev sahipliği yaptığını belirten Ulu, “Türkiye Büyükler Grekoromen Güreş Şampiyonası, Cumhuriyet tarihinde Adana’da ilk defa yapıldı. Türk Cumhuriyetleri arası Judo Turnuvası, Türkiye Karate Şampiyonası, Türkiye Halter Şampiyonası, Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası, Görme Engelliler Goalball musabaları ve birçok yerel ve ulusal organizasyonlar da bunlardan bazılarıdır. Tesislerimiz sporseverlerin ve tüm halkımıza hizmet vermektedir. Ayrıca sabah erken saatlerde de atletizm pistimiz halkımızın hizmetine sunulmuştur” şeklinde konuştu.  

 

 

Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde Gençlik Haftası dolayısıyla çeşitli müsabakalar gerçekleştirilirken, ilk defa ortaokul ve liseler arası kort tenis turnuvası düzenlendi.

 

KORT TENİS TURNUVASINA BÜYÜK İLGİ

 

Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Ulu, Gençlik Haftası kapsamında liseler arası voleybol turnuvası ve ilçede ilk kez ortaokul ve liseler arası kort tenis turnuvası gerçekleştirdiklerini, turnuvanın ilk olmasına rağmen katılımın oldukça yoğun olduğunu söyledi.

 

SPORCULARA MADALYA VE KUPA VERİLDİ

 

Grup maçlarının okulların spor salonlarında final maçlarının ise Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda düzenlendiğini dile getiren Ulu, müsabakalar sonunda sporculara madalya ve kupa verildiğini ifade etti. 

 

KORT TENİSİ YAYGINLAŞTIRILACAK

 

Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın destek ve katkılarıyla ilçe genelinde birçok sportif faaliyetleri yapıldığına işaret eden Ulu, “İlçemiz genelinde “Fair-Play” çerçevesinde düzenlenen müsabakaları aralıksız olarak sürdürürken 7’den 70’e her yaş grubuna hitap eden kort tenisini yaygınlaştırmak için gerekli tüm çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi. 

 

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

 

Ulu, Yüreğir’de yetişmiş birisi olduğunu hatırlatarak, “Biz çocukluk dönemimizde böyle bir sporu görmedik ve yaşayamadık. Kort tenisin varlığından bile haberdar değildik. Yüreğir, spor potansiyeli olan bir ilçedir. Bu potansiyeli ile birçok branşta olduğu gibi kort tenisinde de güzel yerlere geleceğinden hiç şüphem yoktur. İlçemizde turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen il temsilcimiz Feridun Açan, koordinatör Yasin Pekmez ve Siraç Ekinci ile diğer hakem ve antrenörlerimize, ayrıca spora ve sporcuya gönül veren Mahalle Muhtarımız Ali Kubat’a katılımcılara, velilerimize ve basınımızın değerli temsilcilerine canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

YÜREĞİR’DE ULUSAL VE ULUSLARARASI TURNUVALAR DÜZENLENİYOR

 

Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki tesislerin kentin olduğu kadar, iller arası ulusal ve uluslararası birçok organizasyonlara da ev sahipliği yaptığını belirten Ulu, “Türkiye Büyükler Grekoromen Güreş Şampiyonası, Cumhuriyet tarihinde Adana’da ilk defa yapıldı. Türk Cumhuriyetleri arası Judo Turnuvası, Türkiye Karate Şampiyonası, Türkiye Halter Şampiyonası, Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası, Görme Engelliler Goalball musabaları ve birçok yerel ve ulusal organizasyonlar da bunlardan bazılarıdır. Tesislerimiz sporseverlerin ve tüm halkımıza hizmet vermektedir. Ayrıca sabah erken saatlerde de atletizm pistimiz halkımızın hizmetine sunulmuştur” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.