“Yüreğir’i, Seyhan ve Çukurova sosyetesi yönetmesin! ”

SİYASET 21.11.2018 - 17:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1733+ kez okundu.
 

“Yüreğir’i, Seyhan ve Çukurova sosyetesi yönetmesin! ”

MHP Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Gazeteci Mustafa Ucum, “Artık Yüreğir’i Seyhan’ı, Çukurova’nın sosyetesi değil, Yüreğirli yönetmelidir” dedi. YÜREĞİR İÇİN YÜREĞİMİZİ KOYDUK İşçi alımlarında bile Yüreğirli yerine başka ilçelerden yaşayanların tercih edildiğini söyleyen Mustafa Ucum, “Yüreğir için yüreğimizi koyduk. Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum Yüreğir’e hizmet sevdasıyla yola çıktım. Yüreğir’de yoksulun elini bırakmayacağım. Yoksul aileler, engelli, emekli ve yaşlılara yönelik hizmetler için elimden geleni yapacağım. Her şey Yüreğir için” dedi.

MHP Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Gazeteci Mustafa Ucum, “Artık Yüreğir’i Seyhan’ı, Çukurova’nın sosyetesi değil, Yüreğirli yönetmelidir” dedi.

YÜREĞİR İÇİN YÜREĞİMİZİ KOYDUK
İşçi alımlarında bile Yüreğirli yerine başka ilçelerden yaşayanların tercih edildiğini söyleyen Mustafa Ucum, “Yüreğir için yüreğimizi koyduk. Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum Yüreğir’e hizmet sevdasıyla yola çıktım. Yüreğir’de yoksulun elini bırakmayacağım. Yoksul aileler, engelli, emekli ve yaşlılara yönelik hizmetler için elimden geleni yapacağım. Her şey Yüreğir için” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.