YÜZDE 50 KONTROLÜ!

GÜNDEM 31.03.2020 - 16:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2158+ kez okundu.
 

YÜZDE 50 KONTROLÜ!

  Adana’da şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan minibüs ve otobüsler koronavirüs tedbirlerine kapsamında sıkı denetleniyor. Trafik ekipleri, araçların yüzde 50 doluluk oranlarıyla çalışmaları için sürücüleri uyarıyor.  Çin’den dünyaya yayılan ve ülkemizde de görülen ölümcül koronavirüsle ilgili alınan önlemler tüm hızıyla devam ediyor. Bu salgından dolayı can kayıplarını azaltmak için gösterilen azami çabalar dikkat çekiyor. Salgında en temel riskin toplu bulunulan mekanlar olduğu biliniyor. Adana’da şehir içi toplu taşıma araçları, ruhsatlarındaki yolcu taşıma kapasitelerinin yüzde 50’si oranında yolcu almaları için uyarıldı. Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, salgın riski bitene kadar uyarılarda bulunmayı sürdüreceklerini söyledi.  Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüs ve otobüslerde doluluk oranına ve doğru oturma pozisyonlarına uyulup uyulmadığı yönünde kontrol etti. Ekipler, denetimlerde şoförlere yasal sorumluluklarını hatırlatıp araç içerisinde yolcu konumundaki vatandaşlara ellerinden geldiğince dışarı çıkmamalarını hatırlattı.

 


Adana’da şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan minibüs ve otobüsler koronavirüs tedbirlerine kapsamında sıkı denetleniyor. Trafik ekipleri, araçların yüzde 50 doluluk oranlarıyla çalışmaları için sürücüleri uyarıyor. 
Çin’den dünyaya yayılan ve ülkemizde de görülen ölümcül koronavirüsle ilgili alınan önlemler tüm hızıyla devam ediyor. Bu salgından dolayı can kayıplarını azaltmak için gösterilen azami çabalar dikkat çekiyor. Salgında en temel riskin toplu bulunulan mekanlar olduğu biliniyor. Adana’da şehir içi toplu taşıma araçları, ruhsatlarındaki yolcu taşıma kapasitelerinin yüzde 50’si oranında yolcu almaları için uyarıldı. Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, salgın riski bitene kadar uyarılarda bulunmayı sürdüreceklerini söyledi. 
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüs ve otobüslerde doluluk oranına ve doğru oturma pozisyonlarına uyulup uyulmadığı yönünde kontrol etti. Ekipler, denetimlerde şoförlere yasal sorumluluklarını hatırlatıp araç içerisinde yolcu konumundaki vatandaşlara ellerinden geldiğince dışarı çıkmamalarını hatırlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.