ZABITA EKİPLERİ EKMEK DENETİMİNDE!

DÜNYA 16.10.2018 - 14:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1468+ kez okundu.
 

ZABITA EKİPLERİ EKMEK DENETİMİNDE!

                        Dövizdeki artışla birlikte ülkemizde gelişen olumsuz ekonomik havayı fırsata çevirmeye çalışan, fiyatlar üzerinde haksız artışlar yapan işletmelere karşı resmi kurumların müdahalesi sürüyor.               Ceyhan’da 200 gr ekmeğin satışı 1 Lira’dan yapılan zamla 1,25 Lira’ya çıkarılmıştı. Ceyhan Belediye Başkan Vekili konuyu Adana Valiliği’nde gerçekleştiren İl Koordinasyon Toplantısı’na taşıdı. Toplantıda Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’ın önerisiyle ekmek gramajında 50 gr artış ve 250 gr ekmeğin 1,25 TL satılmasına dair karar alındı.   Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’ın talimatıyla alınan kararlar doğrultusunda zabıta ekiplerinin denetimleri sürüyor. Ekipler, gramaj ve hijyen kontrolü yaparak fırın ve ekmek satıcılarını denetledi.   Konuyla ilgili açıklama da bulunan Başkan  Boydak ;” Türk ekonomisine düzenlenen savaşın karşısında mücadele etmeye devam ediyoruz. Ekmek Ceyhan’da 250 gr ve 1,25 TL den olacak şekilde satışına devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz ile bu kötü günleri de atlatacağız inşallah “dedi.  

        

               Dövizdeki artışla birlikte ülkemizde gelişen olumsuz ekonomik havayı fırsata çevirmeye çalışan, fiyatlar üzerinde haksız artışlar yapan işletmelere karşı resmi kurumların müdahalesi sürüyor.

              Ceyhan’da 200 gr ekmeğin satışı 1 Lira’dan yapılan zamla 1,25 Lira’ya çıkarılmıştı.

Ceyhan Belediye Başkan Vekili konuyu Adana Valiliği’nde gerçekleştiren İl Koordinasyon Toplantısı’na taşıdı. Toplantıda Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’ın önerisiyle ekmek gramajında 50 gr artış ve 250 gr ekmeğin 1,25 TL satılmasına dair karar alındı.

 

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’ın talimatıyla alınan kararlar doğrultusunda zabıta ekiplerinin denetimleri sürüyor. Ekipler, gramaj ve hijyen kontrolü yaparak fırın ve ekmek satıcılarını denetledi.

  Konuyla ilgili açıklama da bulunan Başkan  Boydak ;” Türk ekonomisine düzenlenen savaşın karşısında mücadele etmeye devam ediyoruz. Ekmek Ceyhan’da 250 gr ve 1,25 TL den olacak şekilde satışına devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz ile bu kötü günleri de atlatacağız inşallah “dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.