ZAMANDA YOLCULUĞA HAZIR MISINIZ?

02.02.2019 - 14:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1715+ kez okundu.
 

ZAMANDA YOLCULUĞA HAZIR MISINIZ?

  Medya takibinin öncü kuruluşu Ajans Press, dijital arşivini açıyor. Medya takip sektöründe 66 yıllık bilgi birikimi ve teknolojisiyle sektöre birçok yenilik kazandıran Ajans Press, şimdi de 2000 yılından itibaren dijital olarak derlediği,  gazete ve dergilerin bulunduğu yayın arşiviyle, sizi zamanda yolculuğa çıkarıyor. Tıpkı Google mantığıyla, dilediğiniz anahtar kelimede kupür arama imkânı sağlayan “Zamanda Yolculuk Hareketi”, 19 yıllık bir deneyimin kapılarını aralıyor. Biliyoruz ki geleceğin temel dayanakları, geçmişten bağımsız bir şekilde atılamıyor. Bu düşünceyi pusulamız yaparak; yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası yayınları, tek bir ara yüzde toplayarak bir arama motoru tasarladık. Basit, anlaşılır ve kullanıcı dostu olan bu panelle, geçmişi bugüne taşıyarak medya arşivimizin kapılarını sonuna kadar aralıyoruz.

 

Medya takibinin öncü kuruluşu Ajans Press, dijital arşivini açıyor. Medya takip sektöründe 66 yıllık bilgi birikimi ve teknolojisiyle sektöre birçok yenilik kazandıran Ajans Press, şimdi de 2000 yılından itibaren dijital olarak derlediği,  gazete ve dergilerin bulunduğu yayın arşiviyle, sizi zamanda yolculuğa çıkarıyor.

Tıpkı Google mantığıyla, dilediğiniz anahtar kelimede kupür arama imkânı sağlayan “Zamanda Yolculuk Hareketi”, 19 yıllık bir deneyimin kapılarını aralıyor. Biliyoruz ki geleceğin temel dayanakları, geçmişten bağımsız bir şekilde atılamıyor. Bu düşünceyi pusulamız yaparak; yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası yayınları, tek bir ara yüzde toplayarak bir arama motoru tasarladık. Basit, anlaşılır ve kullanıcı dostu olan bu panelle, geçmişi bugüne taşıyarak medya arşivimizin kapılarını sonuna kadar aralıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.