ZEHİRE SIKI TAKİP

06.12.2017 - 14:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1391+ kez okundu.
 

ZEHİRE SIKI TAKİP

TORBACILARA BASKIN  Adana’da sokakta uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Polis, esrardan 20 kat etkili olan uyuşturucu madde ‘skunk’ da ele geçirdi. Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, “torbacı” olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon yaptı.  ETKİLİ BİR UYUŞTURUCU MADDE DE BULUNDU  Merkez Seyhan ilçesi, Uçak mahallesindeki bir ikamete yapılan baskında, tepsi içerisinde uyuşturucu madde paketledikleri belirlenen H.Ü., E.B., Ç.D., T.A., S.S., ve A.T. suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan kişilerin ayrıca üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 750 gram kubar esrar maddesi, 140 gram skunk, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Emniyet müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 6 kişi’den 5’i “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçlamasıyla tutuklandı, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.  KAÇAK TAVUK KESİMHANESİNİ DE BASTILAR! Bu arada, polis merkez Seyhan ilçesi Akkapı mahallesinde, Suriyeli sığınmacıların çalıştırdığı kaçak tavuk kesimhanesine baskın düzenledi. 500 kadar canlı ve 200 kilo kesilmiş tavuğa el konuldu,  5 Suriyeli gözaltına alındı. El konulan tavuklar, İl Tarım Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Burada kesilen tavukların il genelinde tavuk eti satan Suriyelilere pazarlandığı öğrenildi.

TORBACILARA BASKIN 

Adana’da sokakta uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Polis, esrardan 20 kat etkili olan uyuşturucu madde ‘skunk’ da ele geçirdi. Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, “torbacı” olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon yaptı. 
ETKİLİ BİR UYUŞTURUCU MADDE DE BULUNDU 
Merkez Seyhan ilçesi, Uçak mahallesindeki bir ikamete yapılan baskında, tepsi içerisinde uyuşturucu madde paketledikleri belirlenen H.Ü., E.B., Ç.D., T.A., S.S., ve A.T. suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan kişilerin ayrıca üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 750 gram kubar esrar maddesi, 140 gram skunk, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Emniyet müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 6 kişi’den 5’i “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçlamasıyla tutuklandı, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 
KAÇAK TAVUK KESİMHANESİNİ DE BASTILAR!
Bu arada, polis merkez Seyhan ilçesi Akkapı mahallesinde, Suriyeli sığınmacıların çalıştırdığı kaçak tavuk kesimhanesine baskın düzenledi. 500 kadar canlı ve 200 kilo kesilmiş tavuğa el konuldu,  5 Suriyeli gözaltına alındı. El konulan tavuklar, İl Tarım Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Burada kesilen tavukların il genelinde tavuk eti satan Suriyelilere pazarlandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.