ZEYDAN'IN KAFASINDAKİ ADAY NETLEŞTİ!

SİYASET 29.11.2017 - 15:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1407+ kez okundu.
 

ZEYDAN'IN KAFASINDAKİ ADAY NETLEŞTİ!

CHP’nin 10 Aralık’ta yapılacak Çukurova İlçe Başkanlığı seçimi öncesi aday bereketi yaşanmasına rağmen kongreye tek listeyle gidilecek.  TAM DESTEK VERİYOR CHP kulislerinde konuşulanlara göre, Eski Adana Barosu Başkanı Avukat Mengücek Gazi Çıtırık tek aday. Çukurova’da delege hakimiyetine sahip Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çıtırık’a tam destek veriyor.  ADAYLIĞINI DOĞRULADI Konuyla ilgili Egemen’in sorularını yanıtlayan Eski Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, kişilerin değil örgütün adayı olmak amacıyla yola çıktığını belirterek, “Dayatma ve zorlamayla adaylık olmaz. Zaten böyle işlerin içinde de olmam” diye konuştu.  “KARALAR İLE GÖRÜŞTÜK” Çıtırık, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile görüştüğünü doğrulayıp, “Karalar ve parti içinde eski ve yeni isimlerle bir çok görüşmem oldu. Benim adaylığımla partimiz kazanacaksa hiç bir görevden kaçmam. Kişiler geçici, örgüt kalıcıdır” dedi.  “DIŞA DÖNÜK MÜCADELE” Çıtırık, “2019 seçimlerinde Çukurova’dan esecek rüzgarla iktidar hedefine omuz vermek istiyoruz.  Kongre sürece kapanıp dışa dönük mücadele başlamalıdır. Zihniyet değişikliğini başarmış bir kadro ile bunu gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.  ONLARCA KİŞİ BAŞKANLIK İSTİYOR CHP’nin Çukurova’daki delege seçimlerine müdahale edildiği gerekçesiyle İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa etmişti. İstifa depreminin ardından onlarca kişi ilçe başkanlığı için harekete geçti.   Eski Baro Başkanı Avukat Mengücek Gazi Çıtırık, parti içi iktidar için değil, hem yerel hem de genel iktidar için emek vermeye hazır olduğunu söyledi.

CHP’nin 10 Aralık’ta yapılacak Çukurova İlçe Başkanlığı seçimi öncesi aday bereketi yaşanmasına rağmen kongreye tek listeyle gidilecek. 

TAM DESTEK VERİYOR
CHP kulislerinde konuşulanlara göre, Eski Adana Barosu Başkanı Avukat Mengücek Gazi Çıtırık tek aday. Çukurova’da delege hakimiyetine sahip Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çıtırık’a tam destek veriyor. 
ADAYLIĞINI DOĞRULADI
Konuyla ilgili Egemen’in sorularını yanıtlayan Eski Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, kişilerin değil örgütün adayı olmak amacıyla yola çıktığını belirterek, “Dayatma ve zorlamayla adaylık olmaz. Zaten böyle işlerin içinde de olmam” diye konuştu. 
“KARALAR İLE GÖRÜŞTÜK”
Çıtırık, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile görüştüğünü doğrulayıp, “Karalar ve parti içinde eski ve yeni isimlerle bir çok görüşmem oldu. Benim adaylığımla partimiz kazanacaksa hiç bir görevden kaçmam. Kişiler geçici, örgüt kalıcıdır” dedi. 
“DIŞA DÖNÜK MÜCADELE”
Çıtırık, “2019 seçimlerinde Çukurova’dan esecek rüzgarla iktidar hedefine omuz vermek istiyoruz.  Kongre sürece kapanıp dışa dönük mücadele başlamalıdır. Zihniyet değişikliğini başarmış bir kadro ile bunu gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu. 
ONLARCA KİŞİ BAŞKANLIK İSTİYOR
CHP’nin Çukurova’daki delege seçimlerine müdahale edildiği gerekçesiyle İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa etmişti. İstifa depreminin ardından onlarca kişi ilçe başkanlığı için harekete geçti. 

 Eski Baro Başkanı Avukat Mengücek Gazi Çıtırık, parti içi iktidar için değil, hem yerel hem de genel iktidar için emek vermeye hazır olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.