ZEYDAN, BU KEZ 75 MİLYON İSTİYOR!

GÜNDEM 12.08.2020 - 17:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1192+ kez okundu.
 

ZEYDAN, BU KEZ 75 MİLYON İSTİYOR!

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye meclisinden 75 milyon lira tutarında yeni bir borçlanma yetkisi istiyor. Karalar, daha önce de Meclis’ten 169 milyon lira tutarında bir borçlanma yetkisi almıştı.  Büyükşehir Belediye Meclisi, Zeydan Karalar başkanlığında biraraya geldi. 12 maddelik gündemin görüşüldüğü toplantıda, bazı maddeler komisyonlara havale edilirken, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yönelik haciz işlemlerinin durdurulmasını içeren, “Belediye Gelirlerinin Kamuya Tahsisi’ne Ait Komisyon Raporu” oylanmadan önce, AK Partili Meclis Üyesi Vedat Gündoğan ve AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, konuştu.  Gündoğan ve Gülaçtı, belediye gelirlerinin haczedilemez olmasına yönelik kararda anlaşıldığını söyledi. Gülaçtı, “Biz kimsenin elini konulu bağlamıyoruz. Kararlarımızı Adana’nın lehine almak için uğraşıyoruz” dedi. İYİ Partili Recai Mercimek, Başkan Karalar’ın elinin rahatlatılması için haciz kararıyla ilgili maddeye destek istedi. Belediye gelirlerinin haczedilmesini engelleyeceği öne sürülen rapor, komisyonda oy çokluğuyla kabul edilmesine rağmen Meclis’te oy çokluğuyla reddedildi.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye meclisinden 75 milyon lira tutarında yeni bir borçlanma yetkisi istiyor. Karalar, daha önce de Meclis’ten 169 milyon lira tutarında bir borçlanma yetkisi almıştı. 


Büyükşehir Belediye Meclisi, Zeydan Karalar başkanlığında biraraya geldi. 12 maddelik gündemin görüşüldüğü toplantıda, bazı maddeler komisyonlara havale edilirken, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yönelik haciz işlemlerinin durdurulmasını içeren, “Belediye Gelirlerinin Kamuya Tahsisi’ne Ait Komisyon Raporu” oylanmadan önce, AK Partili Meclis Üyesi Vedat Gündoğan ve AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, konuştu. 


Gündoğan ve Gülaçtı, belediye gelirlerinin haczedilemez olmasına yönelik kararda anlaşıldığını söyledi. Gülaçtı, “Biz kimsenin elini konulu bağlamıyoruz. Kararlarımızı Adana’nın lehine almak için uğraşıyoruz” dedi. İYİ Partili Recai Mercimek, Başkan Karalar’ın elinin rahatlatılması için haciz kararıyla ilgili maddeye destek istedi. Belediye gelirlerinin haczedilmesini engelleyeceği öne sürülen rapor, komisyonda oy çokluğuyla kabul edilmesine rağmen Meclis’te oy çokluğuyla reddedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.