Zeydan’ın ilk 10’da adı yok!

GÜNDEM 03.01.2021 - 17:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2461+ kez okundu.
 

Zeydan’ın ilk 10’da adı yok!

    Adana’da seçildiği günden bu yana toplumun beklentilerine cevap veremeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, araştırma şirketlerinin yaptığı çalışmalarda da artık kendine yer bulamıyor. Karalar, seçildiği ilk günlerde toplu işçi çıkardı, yarım kalan yatırımları hayata geçiremedi. Belediye borçlarını ve parasızlığı bahane ederek Adanalı’nın beklentilerini yerine getiremedi.   SONAR’IN 20 BÜYÜKŞEHİRDEKİ DEV ARAŞTIRMASI Prestijli araştırma şirketlerinden Sonar’ın belediye başkanlarının başarı oranlarına ilişkin anketinde, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ilk 10 belediye başkanı arasına bile giremedi. Büyükşehirler içinde en başarılı belediye başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu.   İMAMOĞLU YÜZDE 56,4 İLE BİRİNCİ 1 Kasım-27 Aralık tarihinde yapılan ankette katılanlara "Yaşadığınız şehirdeki belediye başkanı başarılı mı?" sorusu soruldu. 20 büyükşehirin 7’sinde yüzyüze 13'ünde ise telefonla yapılan ankette, Ekrem İmamoğlu yüzde 56,4 ile en başarılı seçilirken il ve ilçelerde en başarılı oy oranına ise yüzde 72,4 ile CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ulaştı.   BÜYÜKERŞEN, BEŞİNCİ SIRADA Ankette, AK Partili Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ikinci sırada yer aldı. Üçüncü CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dördüncü AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, beşinci ise CHP'li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen oldu.   YAVAŞ, ALTINCI SIRADA KENDİNE YER BULDU CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş altıncı sırada yer aldı. AK Partili Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yedinci oldu.l Sekizinci sırada AK Partili Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dokuzuncu sırada MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, son sırada ise AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yer aldı.

 

 

Adana’da seçildiği günden bu yana toplumun beklentilerine cevap veremeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, araştırma şirketlerinin yaptığı çalışmalarda da artık kendine yer bulamıyor. Karalar, seçildiği ilk günlerde toplu işçi çıkardı, yarım kalan yatırımları hayata geçiremedi. Belediye borçlarını ve parasızlığı bahane ederek Adanalı’nın beklentilerini yerine getiremedi.

 

SONAR’IN 20 BÜYÜKŞEHİRDEKİ DEV ARAŞTIRMASI

Prestijli araştırma şirketlerinden Sonar’ın belediye başkanlarının başarı oranlarına ilişkin anketinde, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ilk 10 belediye başkanı arasına bile giremedi. Büyükşehirler içinde en başarılı belediye başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu.

 

İMAMOĞLU YÜZDE 56,4 İLE BİRİNCİ

1 Kasım-27 Aralık tarihinde yapılan ankette katılanlara "Yaşadığınız şehirdeki belediye başkanı başarılı mı?" sorusu soruldu. 20 büyükşehirin 7’sinde yüzyüze 13'ünde ise telefonla yapılan ankette, Ekrem İmamoğlu yüzde 56,4 ile en başarılı seçilirken il ve ilçelerde en başarılı oy oranına ise yüzde 72,4 ile CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ulaştı.

 

BÜYÜKERŞEN, BEŞİNCİ SIRADA

Ankette, AK Partili Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ikinci sırada yer aldı. Üçüncü CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dördüncü AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, beşinci ise CHP'li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen oldu.

 

YAVAŞ, ALTINCI SIRADA KENDİNE YER BULDU

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş altıncı sırada yer aldı. AK Partili Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yedinci oldu.l Sekizinci sırada AK Partili Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dokuzuncu sırada MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, son sırada ise AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.