Zeydan’ın makam koltuğunu, ASKİ’nin sözleşmeli avukatı götürmüş!

GÜNDEM 13.07.2020 - 17:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2347+ kez okundu.
 

Zeydan’ın makam koltuğunu, ASKİ’nin sözleşmeli avukatı götürmüş!

  Adana’da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın makam koltuğunun haczedilmesinin “perde arkası”nda yaşanan ilginç bağlantılar dikkat çekiyor.  Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, makam odasına haciz işlemi başlatan avukatın mart ayına kadar ASKİ’nin “sözleşmeli avukatı” olduğunu hatırlatarak, icra işlemlerinin uygulandığı davayı da “Başkan Karalar’ın personeli olduğu zamanda” açtığını söyledi.  Gülaçtı, belediyeye bu güne kadar borçlarından dolayı onlarca kez icra işlemi uygulandığını kaydederek “Bu icra ilk değil son da olmayacak. Ancak Karalar, bu olayla makam koltuğu haczedilen belediye başkanı olarak tarihe geçmiştir. Kahroluyoruz. Bu acziyetin ispatıdır. Belge çok, bu konu burada kapanmayacak” dedi. Gülaçtı, aynı avukatın faturalı işler de bile firmalara inkar tazminatı açarak belediyeyi zarara uğrattığını ileri sürdü.

 

Adana’da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın makam koltuğunun haczedilmesinin “perde arkası”nda yaşanan ilginç bağlantılar dikkat çekiyor. 
Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, makam odasına haciz işlemi başlatan avukatın mart ayına kadar ASKİ’nin “sözleşmeli avukatı” olduğunu hatırlatarak, icra işlemlerinin uygulandığı davayı da “Başkan Karalar’ın personeli olduğu zamanda” açtığını söyledi. 
Gülaçtı, belediyeye bu güne kadar borçlarından dolayı onlarca kez icra işlemi uygulandığını kaydederek “Bu icra ilk değil son da olmayacak. Ancak Karalar, bu olayla makam koltuğu haczedilen belediye başkanı olarak tarihe geçmiştir. Kahroluyoruz. Bu acziyetin ispatıdır. Belge çok, bu konu burada kapanmayacak” dedi. Gülaçtı, aynı avukatın faturalı işler de bile firmalara inkar tazminatı açarak belediyeyi zarara uğrattığını ileri sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.