ADANA CITY HOTEL'DE EVİNİZDE GİBİSİNİZ!

Konforlu ve özel dekore edilmiş parkeli odalarda; düz ekran TV, wi-fi, doğalgaz ısıtmalı sıcak su, kasa, mini bar, duşakabin banyo ve fön makinası bulunuyor. Konaklayanlara, ayrıca 7 gün 24 saat oda servisi yapılıyor. Rahat bir restoranı ve mobilyalı terası bulunan hotelde, kendine özgü kahvaltı ise, unutulamayacak güzellikte.

 

MİSAFİRLERİMİZİN SAĞLIĞI İÇİN HERŞEYİ YAPTIK

Butik Adana City Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Aslan, pandemi döneminde en çok önem verilen konuların başında gelen temizlik ve hijyene büyük titizlik gösterdiklerini söyledi. Konaklayan yerli ve yabancı turistlerin sağlıklarının kendilerine emanet olduğunu anlatan Kaan Aslan, Butik Adana City Hotel'in "Konaklama Tesisleri ve Tesisler Bünyesinde Yer Alan Yeme& İçme Ünitelerinde Pandemi Süresince Uygulanacak Covid-19 ve Hijyen Uygulama Değerlendirme Kriterleri" kapsamında istenen koşulları yerine getirdiği için "Güvenli Turizm Sertifikası" almaya da hak kazandığını bildirdi. Kaan Aslan, "Tüm personellerimiz Covid-19'a karşı periyodik eğitime tabi tutuluyor, aşıları da eksiksiz." dedi.

 

Kaan Aslan,  konaklamalarını tamamlayan müşterilerin ardından, odaların; dinlendirme, havalandırma, temizleme ve dezenfektan uygulamasına tabi tutulduğunu, ayrıca otelin düzenli olarak dezenfekte edildiğini kaydetti. Kaan Aslan, müşterileri kabulde ise dezenfektanlı girişten ateş ölçümüne, HES kodu kontrolü ve mini Covid mülakatı yaptıklarını anlattı.

 

Butik Adana City Otel'de konaklayan her müşterinin şehirden mutlu ayrılmasına özel önem verdiklerini vurgulayan Kaan Aslan, "Geziye katılmak, araç kiralamak, Adana yemeklerini tatmak isteyenleri en iyi hizmeti veren işletmelere yönlendiriyoruz." ifadelerini kullandı. Kaan Aslan, hijyene önem veren müşterilerinden dolayı 24 oda 50 yatak kapasiteli otelde yüzde 90 doluluk oranı ile çalıştıklarını vurguladı.

 

Kaan Aslan,  konaklamalarını tamamlayan müşterilerin ardından, odaların; dinlendirme, havalandırma, temizleme ve dezenfektan uygulamasına tabi tutulduğunu, ayrıca otelin düzenli olarak dezenfekte edildiğini kaydetti.

 

GÖNÜL RAHATLIĞI İLE KONAKLAYIN

Butik Adana City Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Aslan, şehrin tanıtılmasında otellerin büyük önemi olduğunu söyledi.

Adana'dan mutlu ayrılan herkesin bir daha gelmek isteyeceğini kaydeden Kaan Aslan, "Tüm pandemi tedbirlerini alarak verdiğimiz hizmetler konaklayanları mutlu ediyor. Otelimizde gönül rahatlığı ile kalmanın keyfini yaşatıyoruz. Adana'nın değişim ve büyümeden pay almasına katkı sağlamak ve bir kişiye bile istihdam sağlamak en büyük isteğimiz" dedi.

 

Aslan, otelcilik alanındaki yatırımlara devam etmek istediklerini, bununla ilgili fizibilite çalışmaları yaparak ileride büyük atılımlara imza atmayı planladıklarını vurguladı.Bu arada, Adana City Hotel; online rezervasyon sitelerinden de yüksek puanlar alarak başarılı büyümesini sürdürüyor. Hotelin, geçen yılki booking.com puanı 9,5; otelz.com puanı 9,4.