ADANA DEMİRSPOR, YENİ MALATYA İLE OYNUYOR!

Teknik Direktör Vincenzo Montella ile iyi bir çıkış yakalayan ve son Antalya deplasmanından 2-1’lik skorla galip gelmeyi başaran mavi lacivertliler, milli arayı iyi değelendirip sıkı bir hazırlık yaptı. 

Adana Demirspor, bugüne kadar ligde oynadığı 8 maçta; 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetleri bulunuyor. Adana Demirspor, bu karşılaşmalarda 14 gol atarken, kalesinde 12 gol gördü ligin 10.sırasındaki Şimşek'in puanı ise 12.
İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın  başında yeraldığı ilk maçta, mavi lacivertliler;  Karagümrük'e 4-0'lık skorla yenildi.  Adana Demirspor, Çaykur Rize'yi 3-1'lik skorla yendi. Beşiktaş ile İstanbul'da oynadığı karşılaşmada adeta tarih yazdı. Beşiktaş'ın 3-0 önde götürdüğü karşılaşmadaki performansı ile izleyenleri büyüleyen bir oyun sergileyen mavi lacivertliler, Vargas, Balotelli ile Assombalonga'nın attığı gollerle maçı 3-3 beraberlikle noktaladı. Adana Demirspor, Gaziantep karşısında da çok iyi bir oyun sergiledi. Şimşek, bu maçtan 4-0'lık skorla galip ayrıldı. Mavi lacivertliler, deplasmandaki Antalya maçında ise yine galip geldi. Mavi lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılmayı bildi.