Akkaş yeni albüyle sevenlerinin gönlüne taht kuracak
"Abim damat oluyor" şarkısıyla çıkış yapan Sanatçı Ekin Akkaş yeni albüyle sevenlerinin gönlüne taht kuracağa benziyor.
Show Türk'te yayınlanan Ekin zamanı programında ülkeleri ve Türkiye'yin bölgelerini tanıtan Sanatçı Ekin, albümündeki "Gülüm benim" şarkısının klibini yurt dışında çekti.
Albümdeki bir çok parçayı gurbetçilere armağan eden Ekin, "Bende gurbette büyüdüm ve çok hasret çektim. Çıkaracağım albümümdeki parçaları gurbetçilere armağan ediyorum" dedi.
Sanatçı Ekin, yoğun temposundan dolayı çocuklarını çok özlediğini söylerken; "sanat için özlemlere göğüs germeyi benimle birlikte çocuklarımda öğrenmiş oldu" dedi.
Ülkelerin güzel bölgelerini Türkiye'ye Show Türk programında tanıtan Ekin, Türkiye'min güzellikleri hiç bir yerle mukayese edilemez dedi.
Adana'nın Kozan ilçesinin Toklu'lar köyüne, yakın dostu Yazar Ayça Öztorun'un davetiyle giden Ekin, köyün doğal güzelliklerini, narenciye bahçelerini, insanların içtenliğini ve Yazar Ayça Öztorun'un güzel davetini unutmayacağını söyledi.
Yazar Ayça Öztorun, "Ekin benim çok değer verdiğim, sevdiğim kadim dostumdur. Adana Kozan'da her zaman ona ve güzel ailesine ait bir yer vardır" dedi.
Yeni albümünün her parçası birbirinden güzel diyen Yazar Ayça Öztorun, Ekin'in "selam olsun kardeşlik ve barışa" adlı şarkısını dinlemeye doyamadığını, albüm çıktığında manevi desteğini esirgemeyeceğimi ve albümün çıkmasını heyecanla beklediğini söyledi.