Bahçeşehir Mahallesinde yağmur suyu ve kanalizasyon çalışması
Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Adanalıların yaşadıkları su ve altyapı sorunlarını sona erdirmek için durmaksızın çalışmaya devam ediyor.
Seyhan İlçesi’ne bağlı bulunan Bahçeşehir Mahallesi’nin muhtelif sokaklarında yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmaları yürüten Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, vatandaşların problemlerini hızlı bir şekilde çözmeye çalışıyor.
Mehmet Fuat Dıblan Caddesi’nde 1600 mm çapında yağmur suyu borusu ve sağlı sollu 300 mm çapında kanalizasyon borusu döşemesi yapılıyor. Aynı zamanda 20 adet yağmur suyu ızgarası da yapıldı. Toplamda 900 metre uzunluğunda olan yağmur suyu ve kanalizasyon hattının yenilenmesi sayesinde mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunlar son bulacak.
RAHMİ PEKAR: ‘’SU BASKINLARINI ENGELLEYECEĞİZ’’
Yaşanması muhtemel su baskınlarının önüne geçmeyi hedeflediklerini söyleyen Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü, ‘’Söz konusu mahallemizde gerekli çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Yenilediğimiz yağmur suyu hattı ve yapılan ızgaralar sayesinde vatandaşlarımız artık su taşkını yaşamayacak. Aynı zamanda yenilenen 450 metrelik kanalizasyon hattı ile de sokaktaki sorunlar son bulacak.’’ dedi.