GÜLAÇTI: BECERİKSİZLİĞE KILIF DİKME ÇABASINDA!

BORÇLANMA LİMİTİNİ AŞMIŞLAR

 

Gülaçtı, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, metronun 2. etabının onaylanmayışının belediyenin borçlanma limitlerini aşmasından kaynaklı olduğunu bildirdi.  
BU YALAN KABUL EDİLEMEZ
Gülaçtı, partisinin Adana’ya milyarlarca lira yatırımla onlarca dev eser kazandırdığnı anımsatarak, “Mağdur algısı oluşturmak için ortaya atılan bu yalan kabul edilemez.” ifadelerini kullandı. 
RUTİN BELEDİYECİLİK BİLE YAPAMIYOR
CHP'li Büyükşehir Belediyesi’nce Meclis’e getirilen tekliflerin, borçlanma talepleri de dahil Cumhur İttifakı’nca onaylandığını kaydeden Gülaçtı “Rutin belediyecilik yapamayan yönetim, beceriksizliğe kılıf dikme çabasında” dedi. 
ADANA’NIN ÖNÜNÜ KESEN BİRİ VARSA…
Gülaçtı, şöyle dedi: “Adana'nın önünü kesen biri varsa bu CHP'li Karalar'ın kendisidir. Proje üretemediği gibi, önceki dönemden yüzde 50-60'ı bitmiş projeleri kaderine terk etmiş, partisinin belediye başkanları dahil tüm ilçe belediyelerinin iş yapmasını engellemektedir.”
ARTIK NET OLARAK BİLİYORUZ!
“Artık net olarak biliyoruz ki; CHP'li Karalar ve yönetimi kalan sürede de Adanamıza bir kazanım sağlayamayacaktır. Rutin belediyecilik hizmetlerini yapmaları bile şehrimiz için lüks haline gelmiştir. Adanalıların hakkını yedirmeyeceğiz!”