Ferhat Nedası’na kavuştu

 

Adana’nın Karataş ilçesinde yaşamını sürdüren Ferhat Şenses, çocukluk aşkı olan Neda Kayar’a kavuştu. Şenses, ilköğretim okulu yıllarından beri Ferhat Şenses’in aklını başından alan Neda Kayar ile yıllar sonra bir araya gelerek evliliğe ilk adımı atmışlardı. Zeynep, Orhan çiftinin yakışıklı oğlu Ferhat Şenses, Katibe ve Selahattin Kayar ailesinin dünyalar güzeli haylaz kızı Neda Kayar ile hafta sonu Karataş sahilinde yapılan görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi. Mutlulukları gözlerden okunan genç çifti dost ve akrabaları da yalnız bırakmadı.

FERHAT’IN ÇOCUKLUK AŞKI

Yıllar önce ilköğretim zamanından beri beraber oyun oynayan iki minik öğrenci yıllar sonra birbirine kavuştu. Yıllar sonra arkadaşlıklarını nişanlanarak pekiştiren mutlu çift evliliğe ilk adımı atmışlardı Ferhat ve Neda’yı çocukluk ve ilkokul arkadaşları da yalnız bırakmadı. Gelin ve damadın arkadaşları 2 değerli arkadaşlarının birlikte hayat kuracaklarının mutluluğunu paylaştıklarını söyledi.

BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM

Gelinin annesi Katibe Kayar biricik kızı Neda Kayar’ın dünya evine girmesinin mutluluğu içinde olduğunu belirtti. Kızı Neda’nın çok kıymetli olduğunu, damadının da beyefendi biri olduğunu ifade eden Anne Kayar, ‘İnşallah yakın bir zamanda çocuklarımın anne ve baba olduğunu görmek nasip olur. Çocukları olunca bağ daha güçlendirecektir. Çocuklarıma bir ömür boyu mutluluklar diliyorum’ dedi.