Egemen Verda’sına kavuştu

 

 

Adana’nın sevilen ve sayılan mali müşavirlerinden Kemal Algan’ın biricik kızı Verda Algan, gönlünü kaptırdığı Çelik Ailesi’nin  oğlu Egemen Çelik ile muhteşem bir düğün töreni ile dünyaevine girdi.

İlki tören Adana’da Kale VIP düğün salonunda düzenlendi. Yemekli düğün törenine Algan ailesinin yakınları, sevenleri ve damadın Edirne’den gelen ailesi katıldı.

Davetlileri kapıda karşılayan gelin ile damadın ebeveynleri, gelen konuklara hoş geldin diyerek, onlarda yakından ilgilendi.

Nikah töreni ile başlayan düğünde, karşılıklı “Evet”lerin ardından ilk dansları yapan genç çift, güzellikleri ve sevecenlikleri ile beğeni topladı.

Oyun havaları ile şenlenen düğünde gelin ve damadın güzel oyunu davetlileri mest etti.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar genç çiftler pistten inmeyerek gecenin tadını çıkardılar.

Prensesleri andıran güzel gelin Verda ile damat Egemen’e konuklar, bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulunarak; bol bol oynayıp onların bu mutlu gecelerine ortak olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Verda&Egemen çifti, bu özel günlerini paylaşan konuklara teşekkür ederek, onlarla birlikte bol bol oynadılar.

Anne Nuray ile baba Kemal Algan’ın evlatlarının mürvetini görmenin heyecanı ve sevinci ise gözlerinden okunuyordu.

Adana’daki törenin ardından genç çiftlere ikinci bir düğün töreni de Edirne’de baba ocağında yapıldı. Bu törene damadın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Üçüncü tören ise, genç çiftlerin üniversite okudukları ve ikamet edecekleri Eskişehir’de okul arkadaşları arasında yapıldı. Buradaki düğün töreninden sonra genç çift balayı için Marmaris’in yolunu tuttu.