“Meclis üyelerini halka şikâyet edeceğim”

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, hayvan pazarı, kapalı semt pazarı ve Kuvayi Milliye Müzesi yapımı için borçlanma taleplerine karşı çıkan meclis üyelerini halka şikâyet edeceğini belirterek, “Ben de o hizmetlerimizi engellemek isteyen meclis üyelerini halka şikâyet edeceğim” dedi. 

“5 MİLYON TL BORÇLA DEVRALDIK”
Önceki dönemde 5 milyon TL bütçesi olan belediyeyi 7 milyon TL borçla devraldıklarını hatırlatan Başkan Aslan “Bütçemiz şu anda 22 milyon lira ama 5 milyon lira borcumuz var. Biz yüzde 70 borçla devraldığımız belediyede tüm çalışanların da alacaklarını ödedik” diye konuştu. 
“100 KİLOMETRE YOL YAPTIK”
Göreve geldikten sonra 13 adet iş makinesi ve diğer araçlardan aldıklarını kaydeden Aslan, “En az 100 kilometre yol yaptık. Hem de büyük yollar. Kızıldağ’dan Pozantı’ya 27 kilometrelik yolun 20 kilometresi tamamlandı. Kırıklı’da 17, Karaisalı’dan Varda Köprüsü’ne kadar da 18 kilometrelik yol açtık” diye konuştu. 
“EN BÜYÜK DESTEK SÖZLÜ’DEN”
Varda Köprüsü, Yerköprü, Kesekhan, Dokuzoluk gibi turizm alanları için Çukurova Kalkınma Ajansı’na proje sunduklarını belirten Aslan, “Bu projelerin onaylanması için haber bekliyoruz ve umutluyuz” diye konuştu. Aslan, en büyük desteği Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’den gördüklerini de söyledi.