Özel bileşenlerle cildin dermatolojik uyumu

 

Yabani kuşburnu, Asya'dan gelen Su taşı, Aynısefa çiçeği ve Maya Proteini içerikli özel etken kompleksi ile güçlenen ve sürüldüğü anda etkisini gösteren Göz Çevresi Roll-on’u, ciltle ph bakımından uyumlu, düzenli kullanımda mucizevi etkileri ortaya çıkan ve etkisi 24 saat süren 24h Jel Cilt Bakım Kremi ile Isana, cildin yeni savaşçısı olmaya aday.

 

Serinin en sihirli ürünleri ise hiç kuşkusuz Yüz Bakım Kapsülleri ve Ampuller;

Kuru ciltleri ginkgo ile canlandıran, E Vitamini ile UV ışınlarından koruyan “yağ bazlı formüle edilmiş kapsüller”, cilt temizlendikten sonra uygulanıyor ve masaj yaparak yedirildiğinde verdiği ışıltı kısa zamanda tüm yüze yayılıyor.

Hyaluronik asit ve Pro-vitamin B5 içeren “su bazlı bakım ampulleri” ise karma ve yağlı ciltler için öneriliyor. Kapsül ve ampul bakımının rutin yüz bakımına ek olarak haftada bir ya da 7 günlük kürler halinde kullanılması gerekiyor.

 

 

 

Rossmann Hakkında;

Drogeriemarkt konseptiyle müşterilerine hizmet sunan Rossmann, 1972 yılında Dirk Rossmann tarafından Almanya’da kuruldu. Kuruluşundan itibaren büyüme stratejisini sürdüren; açtığı yeni mağazaların yanı sıra başka şirketleri de bünyesine katarak bu stratejisini destekleyen Rossmann istikrarlı büyümesi ile Almanya’nın perakende devlerinden biri haline geldi.

 

Almanya dışında ilk mağazasını 1992 yılında Polonya’da açan Rossmann’ın bugün Almanya, Polonya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Arnavutluk ve Türkiye’de toplam 5.000’in üzerinde mağazası ve toplam 47.000’in üzerinde üzerinde çalışanı bulunuyor.

 

Türkiye’ye 2009 yılında yatırım yapma kararı alan Rossmann’ın halihazırda Türkiye’de 100 mağazası bulunuyor. Çeşitli şehirlerin merkezlerini hedef alarak mağazalaşma sürecine devam eden Rossmann, 800’den fazla çalışanı ile büyümesini hızla sürdürüyor.

Kendine özgü Drogeriemarkt (Kişisel bakım, kozmetik ve sağlık marketi) konseptiyle dikkat çeken Rossmann, mağazalarında cilt ve vücut bakımı (geniş organik ve vegan serileri dahil), ağız ve diş bakımı, saç bakımı, bebek bakımı, ithal ve yerli parfümler, organik gıda ürünleri, atıştırmalık gıda ürünleri, sağlık ve hijyen ürünleri, ev temizliği, ev idaresi, medya, kitap-kırtasiye, oyuncak, dekorasyon ve hediyelik eşya kategorileri mevcut.

Tanınmış marka ve ürünlerini müşterilerine uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinen Rossmann’ın, Rossmann Kalite Markaları olarak tanımladığı, kendisine ait 40 civarında markası ve bu markalara bağlı 3000 civarında ürünü mevcuttur. Bu ürünler üstün kalitelerinin yanı sıra çok uygun fiyatlarıyla da tüketicinin dikkatini çekiyor. Rossmann Kalite Markaları dışında Türkiye’de uluslararası, ulusal ve yerel olmak üzere 150’e yakın farklı tedarikçiden temin edilen 12.000 çeşit ürünü de mağazaların da uygun fiyatlarıyla tüketicilere sunuyor.