ÖZTUĞ: HUKUKSAL MÜCADELEYE DEVAM

HAKKIMIZI ARIYORUZ

Öztuğ, gazetemiz kurucusu Hakan Denizli’nin ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Büyükşehir’den çıkarılan işçilerle ilgili istişareler ve genel başkanları Devlet Bahçeli’nin “hukuksal yolla hak arama” yönündeki kararına uygun hareket ettiklerini bildirdi.

“ADANA GİBİ BAŞKAN”A UYMADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ‘şehrül emin’ olarak herkesin itibar ettiği bir makama seçildiğini anlatan Öztuğ, ancak işçileri mağdur ederek seçimler sırasında sloganlaştırılan “Adana gibi başkan” sıfatına uygun davranmadığını vurguladı.

ASTIĞIM ASTIK DERSENİZ!

Öztuğ, “Başkan Karalar’ın seçimler sırasındaki söylemleriyle seçildikten sonraki eylemleri birbirine uymamıştır. Önemli olan beni sevmeyeni bile kucaklamamdır. Astığım astık, kestiğim kestik dersem ikili ilişkilerde kaybederim” diye konuştu.

SÜREKLİ SAHADAYIZ

31 Mart yerel seçimleri sırasında partisinin Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş’la birlikte güzel bir çalışma yaptıklarına değinen Hasan Öztuğ, “Eksiklerimizi gidererek yolumuza devam ediyoruz. Cumhur ittifakına uygun çalışmalar yaparak sürekli sahadayız” dedi.