SAHTE ATATÜRKÇÜLER UTANSIN

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakının MHP’li başkan adayı Hüseyin Sözlü, “Beni şikâyet eden sahte Atatürkçü ve sahte Cumhuriyetçiler utansın” dedi.

Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD) hizmet binası yeri protokol töreni Sheraton Otel’de imzalandı. Başkan Sözlü, buradaki konuşmasında, yerel seçimlere giderken kendisinin gayri ahlaki durumlara yönelmediğini söyledi.  5 yıl önce, Ceyhan’da başkanlık yaparken Adana Büyükşehir belediye başkan adayı gösterildiğini ve ‘gariban’ olduğunu hatırlatan Sözlü, “Şimdi o kadar gariban değilim. Yaptıklarım var yapacaklarım var” diye konuştu.  Sözlü, Çukurova GİAD Başkanı Sakarya’ya bina yapımı için de yol gösterdi: “250 üyeniz var 5’er bin lira toplasanız temeli atarsınız.”

Adana’nın ülke ekonomisinde 10 yıl içinde 10 milyar dolarlık ihracatı yakalayacağına inandığını kaydeden Sözlü, “Antep modeli bir dayanışmayı ortaya koyalım. Yatırım önündeki pürüzleri kaldırıp Adana’nın lehine değerlendirme olmalı. Görev yaptığım sürece bir metrelik tarım arazisini imara açmadık” diye konuştu.

Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, demeç derneği olmadıklarını sürekli Adana’ya faydalı olma gayretinde olduklarını söyledi. 27 yıldan bu yana var olan derneğin hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını anlatan Sakarya, Başkan Sözlü’nün yer tahsisiyle birlikte Müteahhitler Birliği’nin yanındaki yerde kısa zaman sonra temel atacaklarını kaydetti. Sakarya, Başkan Sözlü’nün yer tahsisi ile kendilerine olur veren Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür etti.

Daha sonra Başkan Sözlü ve Sakarya protokolü imzaladı. Sakarya Sözlü’ye Atatürk’ün toz boyayla yapılmış karakalem çalışmasını hediye etti. Çukurova GİAD üyeleri, daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.