SultanahmetKöftecisiKKTC’de 4 şubedahaaçacak

1920 SultanahmetKöftecisiOnursalBaşkanı Mehmet S. Tezçakın: “KKTC'debüyükbirimalathanekurup, Gazimağusamerkez, DoğuAkdenizÜniversitesi, LefkoşeveGirne’de 4 dükkandahaaçacağız.”

 

 

 

İstanbul’unasırlıklezzetdurağı 1920 SultanahmetKöftecisi, büyükilgigördükleriKuzeyKıbrısTürkCumhuriyeti’nde  (KKTC) 4 şubedahaaçacak.

1920 SultanahmetKöftecisiOnursalBaşkanı Mehmet S. Tezçakın, Gazimağusa’dakiCitymallAVM’deaçtıklarışubeningördüğüilgidenbüyükmemnuniyetduyduklarınısöyledi.

KKTC’ninkurucuCumhurbaşkanımerhumRaufDenktaş’ınSultanahmetKöftecisi’ninmüdavimleriarasındayeraldığını, resmiya da özel İstanbul ziyaretlerindeSultanahmetköftesinitatmadanülkesinedönmediğinianımsatanTezçakın, “Dükkanımızayapılanbuziyaretlermedyada da yeraldığındanKKTC’livatandaşlarınbizekarşıözelbirilgisivardı. İsanbul’ayoludüşenKKTC’likardeşlerimizinbüyükçoğunluğudükkanımızagelir, bizdenyavruvatandadükkanaçmamızıisterdi” dedi.

Yıllardırplanladıkları KKTC projesinde ilk adımıCityMallileattıklarını, yoğunilgiüzerineyeniyatırımlaryapmakararıaldıklarınıkaydedenTezçakın, “Bu kararımızdaşirketimizCEO’suMertTezçakınbaşkanlığındayürütülenTurqualityçalışmalarınıntamamlanmaaşamasınagelmesi de etkilioldu. TurqualitydesteğininsağlayacağıgüçleçokyakındaKKTC'debüyükbirimalathanekuracağız.Ardından, Gazimağusamerkez, DoğuAkdenizÜniversitesi, Lefkoşe  ve  Girne’de4 dükkandahaaçacağız” diyekonuştu.

Son yıllarda yurt dışıyatırımlaraağırlık veren1920 SultanahmetKöftecisi’nin, KKTC’ninyanısıraAlmanya, İngiltereveAzerbaycan’da da şubeleribulunuyor.