TEGV ADANA YAZ ETKİNLİKLERİ 3. HAFTASINA GİRDİ

 

TEGV ADANA Süleyman Özgentürk Öğrenim Birimi, Adana ili sorumlusu Hakan Kaya ve gönüllü eğitmenleri ile, 2017 yaz etkinlikleri kapsamında 6 hafta sürecek eğitimlerde öğrencilere yeni modüller uygulamaya başladı. Yaz sıcakları nedeniyle eğitimler pazartesi ve salı günleri saat:16:00- 18:00 saatleri arasında uygulanıyor. Havuzlubahçe mahallesinde yer alan Vakıf binasındaki eğitimlerden Hadırlı- Havuzlubahçe ve Akkapı da yaşayan çocuklar faydalanabiliyor.

 

Yaz etkinlikleri Gönüllü eğitmenleri, Özgür Deprem, Çiğdem Akça, Birsen Nazik , Meral Baykam, Burcu Savma, Nazan Tokdemir, Olcay Kiser, Alper Bağ, Sercan Tayız, Yasin Tatan ve Eğitim Fakültesinden genç mezunlardan oluşuyor.

 

SANAT-1 ve SANAT-2  düzey-1 ( 1. ve 2. sınıf) düzey-2 ( 3. ve 4. sınıf)  modüllerle ,Çocuklarda yaratıcı düşünme yeteneğini geliştirmeyi , BİLİM- SPOR- MÜZİK ve BESLENME ÇANTAM modülleri ile de zihinsel, ruhsal ve vücut koordinasyonlarını sağlamak becerisini arttırmayı ve grup çalışmalarını öğrenmelerini amaçlıyorlar.

Etkinler içinde 2 de gezi yapılacak. Çukurova Üniversitesi Su ürünleri fakültesi, Ç.Ü. Botanik Bahçesi, hayvan barınağı ve Çukurova Belediyesi su oyunları parkı programa alındı.