YENİ FORVETTEN SICAK MESAJLAR VAR!

Assombalonga, “Adana gerçekten çok sıcak bir şehir. İnsanları çok iyi. Bütün şehri ve  stadı gezdim. Gerçekten çok güzel bir ambiyans vardı. Çok güzel karşılandım. Çok heyecanlandım. Bu benim için yeni bir başlangıç olacak. Çok mutluyum” dedi.

Takımdaki atmosferin çok güzel olduğunu anlatan Assombalonga, “Teknik ekip, hocalar, personel beni çok iyi karşıladı. Böyle bir ekibin parçası olmaktan mutluyum. İnternetteki videolara baktığımda gerçekten çok ateşli bir taraftarımızın olduğunu gördüm. İnanılmaz bir atmosfer estiriyorlar sahada. İkinci ligde de bunu görebiliyorduk. Önümüzdeki dönemde onlarla oynayacağım için mutluyum. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Çünkü 26 yıllık bir hasret vardı. Bizi nereye götüreceğini hep beraber göreceğiz.”

Assombalonga, attığı gollerin yüzde 90’ını ceza sahasının içinden gerçekleştiğini söyledi. Defansın arkasına koşu yapmayı sevdiğini belirten Assombalonga, birebir de etkili olduğunu ve genel tarzının bu olduğunu anımsattı. Takıma katılan yeni transferleri de değerlendiren Assombalonga, öncelikle gurur duyulacak bir takım olmak istediklerini belirterek, “İyi oyuncularla beraber olacağım için mutluyum. Elimden geleni yapacağım” diye konuştu.