GÜNDEM 02.06.2021 - 15:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2247+ kez okundu.
 

  Adana’nın merkez Seyhan ilçesi, İsmetpaşa mahallesi Kıyıboyu’ndaki TOKİ sakinleri, son günlerde artan köpek saldırılarından zor günler yaşıyor. Son 15 gün içerisinde sokak köpeklerinin sebebi bilinmez şekilde saldırganlaştığını anlatan çevre sakinleri, belediye ekiplerinin küpesiz hayvanları topladığını söyledi. Ancak bugünden sonra da başıboş hayvanların saldırılarının devam ettiğini anlatan çevre sakinleri, “En son bisikletli adamın birine saldırmışlar. Adam kanlar içinde kalmış, polis ve ambulans gelmiş. Bu konuya bir çare bulunmalı. Özellikle çocuklar korkudan akşamları evden çıkamaz hale geldi.” ifadelerini kullandı. Sokak hayvanlarının neden saldırganlaştıklarını bilemediklerini anlatan vatandaşlar, belediye ekiplerinin, sorunun çözümüne katkı koymasını beklediklerini sözlerine ekledi.

 

Adana’nın merkez Seyhan ilçesi, İsmetpaşa mahallesi Kıyıboyu’ndaki TOKİ sakinleri, son günlerde artan köpek saldırılarından zor günler yaşıyor.

Son 15 gün içerisinde sokak köpeklerinin sebebi bilinmez şekilde saldırganlaştığını anlatan çevre sakinleri, belediye ekiplerinin küpesiz hayvanları topladığını söyledi. Ancak bugünden sonra da başıboş hayvanların saldırılarının devam ettiğini anlatan çevre sakinleri, “En son bisikletli adamın birine saldırmışlar. Adam kanlar içinde kalmış, polis ve ambulans gelmiş. Bu konuya bir çare bulunmalı. Özellikle çocuklar korkudan akşamları evden çıkamaz hale geldi.” ifadelerini kullandı.

Sokak hayvanlarının neden saldırganlaştıklarını bilemediklerini anlatan vatandaşlar, belediye ekiplerinin, sorunun çözümüne katkı koymasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.